Jestem pod wrażeniem. Naprawdę świetnie zrobiony, po seansie przeszła mnie myśl, czy to nie był reportaż. xD Dawno nie oglądałam filmu amerykańskiego, który nie skończył sięw taki sposób :"I wszyscyAmerykanie żyli długo i szczęśliwie" Na pewno film ma jakieś niedociągnięcia, ale wszystko mu wybaczam, właśnie dlatego, że zdołał wywołać u mnie emocje podczas oglądania i jeszcze długo po seansie. :) Polecam Cloverfield ludziom, którzy lubią filmy katastroficzne i sci-fi, a znudziło im się oklepane kino amerykańskie.
Pozdrawiam
Zgadzam się.I jeszcze ludziom którzy lubią tajemniczość i potrafią wczuć się w klimat, a nie wpieprzać popcorn.
Film kozacki :) szkoda tylko że nie zostają wyjaśnione pewne fakty, ale nie będę spojlerował.
Uważam że film był dobry, za to pomysł z kręceniem tego kamerką przez amatora... nie trafił do mnie. Ale i tak uważam że film był dużo lepszy od przereklamowanego The Mist, jakby był kręcony normalnie dałbym 9/10 a tak 7/10. Nie zmienia to faktu że film plecam każdemu, ciekawe kino i zawsze coś nowego.
mi sie za to podobał ten pomysł z kręceniem kamerką, było to takie inne, oryginalne.film zaje***** musze go jeszcze kiedyś obejrzeć :)