PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=322815}

Prorok

Un prophète
2009
7,3 34 tys. ocen
7,3 10 1 34436
7,6 22 krytyków
Prorok
powrót do forum filmu Prorok

Jak tak dalej pójdzie, to przestanę zwracać uwagę na ranking na filmwebie. Niestety. To nie jeet jakieś tam odgrażanie się, tylko lekka frustracja. Zastanawiałem się nad kilkoma pozycjami i niestety (oczywiście jest to niczyja wina) zasugerowałem się rankingiem.
... cóż... taka jest opinia.
Taka sama opinia jest odnośnie Proroka.
Chłopak trafił do więzienia i.... i wyszedł z więzienia. I to byłoby na tyle. Po co więcej pisać? Może jeszcze tylko to, że jest za długi.

VoytekNeverland

!!!!! Obejrzałeś, nie zrozumiałeś, dobrze...ale pisać ,,Chłopak trafił do więzienia i.... i wyszedł z więzienia.I to byłoby na tyle'' . Więzienne było tylko tłem na pokazanie relacji społecznych we Francji. Film poruszał wiele bardzo ważnych kwestii, poruszał szereg płaszczyznach nakładających się na naród francuski. Film bardzo dobry tylko trzeba trochę przy nim myśleć i orientować się w temacie.

ocenił(a) film na 8
pastor0_filmaniak

co za spłycenie fabuły, chyba niedokładnie oglądałeś (równie dobrze tymi słowami mógłbyś opisać np. Skazanych na Shawshank); no a film bardzo dobry

ocenił(a) film na 8
VoytekNeverland

"jak dalej pójdzie, to przestanę zwracać uwagę na ranking na filmwebie" - no to wtedy powitamy cię w świecie dorosłych, może to nie to forum, nie ta strona?