film kozacki jak dla mnie polecam ponad 150 minut dobrego kina mnie wciągnał max
gowno sie znasz, chała jakich mało. Jednoczesnie musze powiedziec ze ten film byl na tyle dobry zeby nie przerwac jego ogladanie, ale na tyle zły żeby czekać na koniec. 10/10 ?!
Pogrzało cie totalnie koleś
widać ze jestes pałą jak dajesz 10 mojemu przyjacilowi skipowi hahaha obejrz sobie familijne filmy cieciu
Wal sie na cyce. Napewno sie wiecej znam niz ty. Mam 1500 filmow ocenionych a dych mam niecale 30, wiec nie rzucam nimi na prawo i lewo jak pewnie ty to robisz. Z pewnoscia wiecej widzialem od ciebie wiec lepiej wiem jak wyglada dobry film wiezienny. Zazwyczaj takie filmy sa ciekawe a ten dłużył sie jak flaki z olejem. Co tam było na 10 pytam się?? a pedal to ty jestes bo kto inny by se dał ksywke "ziomal" dopisz jeszcze "ziomal joł" to bedziesz fajny
zobacz ile dostał nagród na okładce masz nilubisz takiej tmatyki i tyle ty lubisz skipa haha 10 haham
Ciemna maso filmy sie ocenia pod wzgledem kategori które reprezentuja. Porownanie skipa i proroka to jak porownanie samolotu z samochodem. Mozna porownywac samochody albo samoloty ale w swojej kategorii samolotowej lub samochodowej. Widze ze tego nie rozumiesz ze nie nalezy porownywac horrorow z westernami albo melodramatow z sf.
Jestes debilem ktory nawet nie umie uzasadnic swej oceny, nawet w 3 prostych slowach. Bo nie zrobiles tego tylko chrzaniz cos o nagrodach. Gowno mnie one obchodza.
Gniazdo os
Ucieczka z Alcatraz
Więzień Brubaker
Skazaniec
to sa dobre wiezienne a nie to gowno co bohater ma wasik buraka z wiejskiej dyskoteki. A "Boss" wyglada jak stary emerytowany cygan sprzedajacy szlugi na dworchach.
Idź spać!
Ziomal no super, ktoś ma inne zdanie to odrazu albo wyzywasz albo ustawiać się chcesz ? Tacy jak ty to powinni mieć zakaz zbliżania się do internetu, bo az czytac się niechce tego co piszesz. Tobie film się podobał, a jemu nie i tyle, każdy ma swój gust, zrozum to wkońcu.
Tylko zauważ, że to minowy najechał na ziomala tylko za to za to że film mu się podobał....
zgodze sie z poprzednikiem ten film jest tragiczny... do połowy był w miare dobry
Film ogólnie słaby ale rozumiem dlaczego ziomalowi tak się podobał. Ponieważ po prostu on chciałby być kimś takim i to mu imponuje.
Ale o gustach i drogach życiowych się nie dyskutuje.