PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50673
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Wydaje mi się, że sporo niezamkniętych wątków to celowy zabieg, zwiastujący kontynuację historii z filmu. Nie wiem czy w postaci psów 4, ale wydaje mi się, że historia jeszcze powróci. Na pewno z Dorocińskim. Linda też pewnie jeszcze zniesie kilka złotych jajek ;)
Zresztą, jak psy 4 będą wyglądać tak jak część 3 to będe pierwszy po bilety.

kubana994

Franz... ożyje?

kubana994

nie będzie, "bo kto umarł ten nie żyje".

kubana994

Chyba ktos wyszedl przed scena koncowa

Amiga1240

Nie wiem czy Franz umarł, treść SMS-a z końcowej sceny by wskazywała na coś innego. Szczególnie, że Franz tylko spróbował tej kawy i wypluł ją praktycznie od razu.

użytkownik usunięty
kubana994

Zgadza się, Franz przeżył kosztem Moralesa

ocenił(a) film na 7

Franz i Morawiec zginęli,dla niedowiarków proszę sobie przywołać ostatnia scenę gdy Franz leży w wannie i ręką mu bezwładnie opada,przecież to oczywiste ,otruli go polonem,Morawica zastrzelili po co 4 część??

użytkownik usunięty
pawel997402

Ktoś już tu pisał na forum, że inaczej wygląda śmierć otrutego polonem człowieka. Tak naprawdę nie wiadomo, co się stało z Franzem

użytkownik usunięty

A co do czwartej części, to dla kasy mogliby zrobić nawet bez starej gwardii. Z Dorocińskim i Fabijańskim w rolach głównych.

ocenił(a) film na 8
kubana994

Do otrucia Litwinienki użyto nanogramów, dosłownie polonu. W realu. Wystarczy taką kawę wziąć do ust i już jesteś trup. Promieniowanie alfa nie przenika przez skórę, ale wewnątrz organizmu robi bigos z organów. Otruli i nie ma co gadać.