PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50670
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Jestem po seansie w kinie i nic dobrego nie można o filmie powiedzieć. Fatalna fabuła która się przekłada na fatalną grę aktorów (Pazura jako "Nowy" zwłaszcza jak umierał cała sala się śmiała, Linda w filmie grał maczo a nie Franza, Panicz nieporozumienie totalne zwłaszcza jak mu się śpieszyło do pracy, Fabijański jako Damian też nie wczuł się w rolę). Sceny rodem z Rambo przeniesione w fatalny sposób na polskie realia w dodatku wszyscy na sali więcej "brechtali" niż oglądali. Ten film nie ma ani grama stylu, napięcia, emocji, klimatu jakie miały pierwsze Psy, kompletnie nie potrzebny nijaki. Fabuła zrobiona na kolanie przewidywalna, płytka, denna. Fatalne zwieńczenie "Psów" nikomu nie potrzebne. NIE POLECAM!

ocenił(a) film na 8
Domell1

Mam wrażenie, że jesteś niesprawiedliwy. Rozumiem, że film może się nie podobać, ale od razu 1/10? Wybacz, ale przy 10-cio skalowej możliwości dawania ocen "pała" jest naprawdę kategoryczna i na tle filmu jako kompletnego dzieła jest bardzo nieobiektywna. Odrzucając warstwę scenariuszową i klimat, który nie każdemu się podoba, to filmowi za sam warsztat należy się choć kilka oczek.

ocenił(a) film na 2
Halconnegro

Sęk w tym że na 1-ce się człowiek wychował, a 3ka to film z kategorii obejrzeć zapomnieć albo lepiej nie psuć sobie humoru i w ogóle nie oglądać! Słaba fabuła = słaba gra aktorska. Nie przypominam sobie wychodząc z sali kinowej by ktoś "piał" z zachwytu nad filmem a tym bardziej nad mało przekonującą grą aktorską którzy wyglądają jakby grali za karę albo po prostu groteskowo. Oglądałem ten film przy pełnej sali i dosłownie i w przenośni cała sala się śmiała z gry aktorskie, dialogów z filmu. Mimo iż uwielbiam Lindę niestety tutaj początek filmu w miarę jeszcze dawał radę ze swoją grą ale im dłużej tym było coraz gorzej. Pazura groteskowa scena jak umiera nikogo nie przekonała! Poszedłem na film sensacyjny a nie na komedie którą mi zafundowano. Sorry ale podtrzymuje swoją ocenę.

ocenił(a) film na 7
Domell1

Pazura był świetny. Bardzo smutny film

Domell1

Jakim trzeba być trollem lub idiotą żeby dać temu filmowi 1-nkę? Lecz się chłopie.

ocenił(a) film na 2
Bones1909

Bones1909: Idąc twoim tokiem rozumowania jakim trzeba być trolem albo idiotą by dać temu filmu więcej niż 2? Sorry ale największe rozczarowanie roku i każdy ci to powie co obejrzał ten film (a patrząc po frekwencji masa ludzi już go obejrzało). To nie są Psy a karykatura tego filmu, nieudolnie próbująca naśladować je. Recenzje krytyków tym razem się nie pomyliły że jest to słaby film, ze słaba grą aktorską. Możesz się nie zgadzać się z moją opinią i masz do tego prawo, nikt do niczego nie będzie zmuszał. Same nazwiska filmu nie uratują!

ocenił(a) film na 8
Bones1909

Nie warto w dyskusji się obrażać, nawet jeśli czyjaś ocena jest niesrawiedliwa.

ocenił(a) film na 6
Domell1

2 juz byla niepotrzebna, ale mozna bylo skasowac. Natomiast ten film mial swoj smak gdzies do momentu wyjasnienia smierci syna Nowego. Potem jest dramat.

ocenił(a) film na 5
Qjaf

dokładnie tak, można było to uratować ale później już tragedia i zażenowanie