Pitbull dołącza do Psów! Marcin Dorociński znalazł się w obsadzie filmu Psy 3: W imię zasad w reż. Władysława Pasikowskiego. Aktor wcieli się w postać Wita, policjanta, który stanie na drodze Franza Maurera i będzie musiał zdecydować czy zostanie jego wrogiem czy sojusznikiem. Prezentujemy nowe zdjęcia z planu!
Tak jak myślałem czyli Dorociński będzie gliną o ksywie Wit.
Nie powiem, jestem cholernie ucieszony że dostał rolę gliny, bo ta rola idealnie do niego pasuje, wątpliwe że czarnym charakterem będzie Franz, coś mi się zdaje że ta dwójka połączy siły przeciwko " komuś " i tym kimś z pewnością będzie jakiś gangster, który robi porządki w nowej Polsce a nawet w policji, jak sama fabuła mówi za siebie, że to będzie inna polska której Franz nie pozna.
Też mi się zdaję po zdjęciach, że Wit (dorociński) będzie grał, solidnego i dobrego glinę, można to wywnioskować po zdjęciach które dorociński udostępnił.
Niby fotki mają sugerować że Wit będzie ścigać Franza, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne... Jeśli Franz wyszedł po 25 latach zwiezięnia to po jakiego licha Dorociński miałby wjeżdżać po niego z czarnymi? Od razu po wyjściu z puchy? Możliwe że to była akcja właśnie na tego trzeciego bohatera (?) który będzie trząsł tą całą fabułą.
Jak plotki mówią niby Fabijański ma grać główne skrzypce razem z Dorocińskim.
A więc możliwe że to na niego była ta zasadzka/akcja, czyli niemal pewne że będzie to jeden z czarnych charakterów.
A Franz w imię zasad będzie chciał go odstrzeli a w tym pomoże mu pewnie Wit, albo na odwrót to Franz pomoże Witowi, wątpie żeby Franz po akcji i zabiciu tego całego Dyplomaty, miałby od razu zamienić się w bestię która zostałaby gangsterem.
Ciekawi mnie również jak rozwiną wątek że siedział w puszce.
Zapowiada się ciekawie, bo obsada jest cholernie mocna.
Tylko zastanawiam mnie też to, co dalej z Wolfem? Bo niemal niż pewne że wystąpi i czy też będzie jakąś z głównych postaci w tej całej obsadzie.
I czy dalej będzie trzymać z Franzem, po tej całej akcji z dwójki.
Dużo osób piszę tutaj że chcą Lorenca...
Bardzo wątpliwe, przejrzałem nie które stronki i jest to dość smutne, ale pewnie to nie on podłoży muzykę pod film, wydaje mi się że raczej będzie to...
Luka, wiem każdemu kojarzy się z Pitbullem, ale mam dziwne przeczucie że to on podłoży ścieżkę pod cały film... Podobno sam Pasikowski jest zachwycony jego talentem i to co zrobił dla Pitbulla, więc nie zdziwię się jak to on podłoży soundtracki pod 3 cz. Psów.
No i oczywiście nie będzie płaczu że jest ciulowa ściezka dźwiękowa.
A no i jeszcze jedno.
Może to dziwne, ale widać że Pasikowski chce zrobić na prawdę dobre kino.
Poklimatyce zdjęć widać że to będzie prawdziwy brudny i emocjonalny film, kto wie możliwe że jeden z najlepszych od ostatnich lat w Polskim kinie.
I wydaje mi się że będzie chciał zaserwować starym wyjadaczom mieszankę Pitbulla z psami, dlatego taka obsada, no i wszystko by wyjaśniało ten cały eksperyment z Fabijańskim, jeśli newsy sie potwierdzą, on również jest kojarzony z Pitbullem, a to zawsze coś, oczywiście z tą najgorszą częścią Pitbulla, ale dzięki swoje obecności przyciągnie też uwagę młodszego pokolenia :) Dobry ruch Władzio zrobi, zobaczycie ten film będzie hitem :)
Vega będzie płakał jak będzie oglądać.
A jak jeszcze Władzio wyciśnie niby z beztalencia " Fabijańskiego " coś konkretnego, to tym bardziej się rozpłaczę, bo zobaczy swoich pupilków na ekranie innego reżysera.
To chyba tyle w temacie żeby nie ześmiecać tematyki.
A i jeszcze jedno w obsadzie znajduje się również aktorka Karolina Gorczyca.
Niby gdzie te fotki sugerują, że Wit będzie ścigał Franza? Skąd to wyczytałeś? Nie wpadłeś na to, że te fotosy są powiedzmy ze sceny wprowadzającej nowych bohaterów lub z jakiejś akcji, która jest poboczna i nie będzie miała bezpośredniego połączenia z głównym wątkiem? Franz uciekałby przed glinami i siedziałby w domu i na nich czekał popijając herbatkę w ciepłych bamboszkach, oglądając telewizję? Już to widzę ;-0
Plotki są gówno warte w tym przypadku, tyle Ci powiem. Maurer i Nowy w głównych rolach. Dorociński i Fabijański wcielą się w nowe postacie i oczywiście będą mieć sporo czasu ekranowego, ale głównych skrzypiec grać nie będą. No chyba, że w kolejnej części.
Zasugerowałem tylko to info z Instagrama z jednej stron.
Choć trafne spostrzeżenie, bo napisali czy stanie po jego stronie, czy nie.
W sensie Wit stanie na drodze Franza, a skądś musieli mieć to info. bo tak z palca sobie tego nie wyssali.
Mnie tutaj bardziej ciekawi co z Wolfem i co z nim zrobią.
Bo raczej nie przyjedzie na rowerze jako Ojciec Mateusz i nie zacznie nawracać Franza.
Z fabijańskim może być tak że w ogóle może go nie być, a rolę drugiego psa będzie grał właśnie ktoś inny.
Albo będzie ich trójka, bo jeśli ten ktoś zły ma tam dołączyć to będzie coś na podstawie Wolfa z Franzem.
Jakoś nie widzę Fabijańskiego jako typka z policji który gania z giwerem i jest nowym psem w stylu Franza który jest na wylocie z Policji.
No ewentualnie się mylimy wszyscy i to Wit będzie grał tutaj postać podobną do Franza.
W każdej części psów było po trzech bohaterów.
Czyli w pierwszej Franz, Olo no i Nowy.
Później była ekipa Franz, Nowy i no i czarna postać czyli Wolf.
Ciekawe czy teraz zrobią podobny zabieg i też będzie taka ekipa utworzona.
To byłoby całkiem dobre, stara ekipa psów, kontra nowa ekipa, może to zbyt fanasty, ale od tego jest dyskusja i można sobie gdybać.
Jest podana informacja, że Franz i Nowy nie będą głównymi postaciami. Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale takie są fakty.
Gdzieś mi to mignęło przed oczami, nawet przeczytałem owy "artykuł", ale to był stek bzdur i szukanie sensacji bez jakiejkolwiek podbudowy.
Najśmieszniejsze było to, że powoływali się na cytat z podpisu zdjęcia Pazury z instagrama, że "Od ostatniego spotkania Nowego z Franzem wyrosło całkiem nowe pokolenie psów". No i gdzie z tego fragmentu niby ma wynikać, że Dorociński i Fabijański wcielą się w główne role i będą grać pierwsze skrzypce? Z tego fragmentu wynika tyle, ni mniej, ni więcej, że pojawią się nowe postacie i to wszystko, ale szmatławiec jak zwykle musiał coś dodać od siebie, by nagłówek był klikalny.
Jeśli Lorenc nie zrobi muzyki do nowej odsłony Psów to, moim zdaniem, raczej będzie to Jan Duszyński, kompozytor współpracujący z Pasikowskim od ''Pokłosia''. Luka odpada. Czytałem w jakimś wywiadzie, że przy ''Pitbullu'' dostał od reżysera dokładne wytyczne co do charakteru ścieżki. Ponoć wszystko olał i zrobił po swojemu, czyli w stylu pasującym serii, ale kompletnie nie w guście Władysława, który ma bardzo klasyczne podejście do ścieźki dźwiękowej.
Dla mnie Loranc jest nieodłącznym elementem sukcesu i magii Psów. Tak jak nie wyobrażam sobie, żeby reżyserem był ktoś inny niż Pasikowski, tak nie wyobrażam sobie, by muzykę robił ktoś inny niż Loranc.
Też sobie nie wyobrażam, ale nie wyobrażałem sobie też, że zdjęcia zrobi ktoś inny niż Paweł Edelman, a tak się stało. Więc jeśli to jednak nie będzie Lorenc, to na pewno bardziej prawdopodobny jest Duszyński niż Luka.
Zgadzam się. Luka brał udział przy "Ostatnim psie", bo Marcin Dorociński chciał powrotu większości starej ekipy i nie wyobrażał sobie muzyki kogoś innego niż Luki, gdyż ten tworzył tę obecną w serialu. Nie wiem jak tam układała się współpraca na linii Luka - Pasikowski, ale to była robota na raz, a nie jakaś dłuższa współpraca na lata.