PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50673
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Dziękuję

ocenił(a) film na 7

Nie do końca wiem co czuję, nie do końca wiem co napisać. Mam wrażenie że rozumiem każdego. Zarówno tych którzy ten film krytykują: bo to nie te same Psy co dawniej, bo konwencja jest zupełnie inna, bo film stylistyką i humorem przypomina nowe Pitbulle Vegi (które zresztą bardzo lubię). Jak i tych co go chwalą: bo jest masa świetnego humoru, bo sceny strzelanin są świetnie nakręcone, bo ten film to po prostu dobra rozrywka.
Nie mam zamiaru ani go wychwalać pod niebiosa ani równać z ziemią, od tego są inni.

Natomiast chciałem po prostu jako fan podziękować. Psy to jedne z pierwszych filmów w których się szczerze zakochałem. Ukształtowały mój gust filmowy i wprowadziły w świat kinematografii. Znam na pamięć każdą scenę, każdy dialog, każdy detal. Franz był moim wzorem jako mężczyzna, przyjaciel a przede wszystkim człowiek honoru. Długie lata marzyłem żeby móc jeszcze raz ich zobaczyć i móc dowiedzieć się co się stało. Wreszcie się doczekałem i dziękuję za ten film. Dziękuję za powrót, za wspomnienia, za dopełnienie, za miłe chwile i co najważniejsze za pożegnanie. Dziękuję wszystkim: panu Władkowi, panu Bogusławowi, panu Cezaremu i wszystkim pozostałym. Zrobiliście coś kapitalnego dla mnie jak i dla tysięcy podobnych do mnie chłopaków, jestem wzruszony i szczęśliwy że mogłem was oglądać. Dzięki

A co do filmu czy jest dobry czy zły? Nie wiem nikt nie wie, oceni go historia i widzowie. Jedno jest pewne na pewno stał się częścią czegoś wielkiego. Czegoś co na zawsze zmieniło polskie kino.

ocenił(a) film na 10
Darabont

Stary szacun po prostu sacun,widzę ze odbieramy na tych samych falach:)