Wychowalem sie na filmie PSY to co zrobili w 3 czesci jest po prostu niesamowite. Ja na ten film patrze przez pryzmat zawodu,jestem policjantem ten film idealnie pokazuje,ze sa w policji cwaniaki, sa zli ludzie ale sa tez Ci ktorzy robia robote zgodnie z litera prawa. Ten film nawiazuje do sutuacji z Igorem Stachowiakiem tylko sytuacja jest pokazana przez pryzmat ojca,bylego Policjanta ktory z SB nie chcial miec nic wspolnego (pierwsza czesc film) ktory od poczatku chcial robic wszystko z litera prawa i ktoremu to wlasnie "Polcjanci" zamordowali syna. Jezeli chodzi o strzelanine to Ci ktorzy pisza ze to nie mozliwe zeby wzieli bron i rozdupili cala druzyne AT to niech sobie poczytaja o Magdalecne Pasikowski bardzo sprytnie nawiazal do tego. Film nie pokazuje Amrykanskiej sieczki gdzie terminator rozpierdala posterunek sam. Piekne sceny strzelania byly takze pod koniec ostatniego Pitbulla wlasnie w rezyserii Pasikowskiego. Poza tym Pan W. Zrobil cos co bylo mega trudne do osiagniecia przeniosl klimat filmu z tamtych lat do wspolczesnego filmu za to duze brawa dla mnie film 10/10!