PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 50 tys. ocen
6,4 10 1 50155
4,4 38 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

1. Skąd Wit miał radomskie z muzeum czy z internetów? bo chyba w obiegu to już nie było
2. Czy Wolf sprzedał Franca GRU albo Jakuszynowi? Była scena Jak Boguś idzie po broń do Wolfa a ten go pyta czego mu trzeba oprócz zdrowia bo może to Wolf chciał go otruć polonem.
3, Co w ogóle do Wolfa ma Angela?
4. Dlaczego gość w scenie kiedy Franc chce zapłacić cieciowi za adres Morawca uznaje do za większego lumpa od siebie skoro garniak był markowy?
5. W jakim więzieniu Franc opanował telefon komórkowy na tyle że potrafił znaleźć informacje w necie na temat Polonu skoro wcześniej były na korbkę? (żarcik)
Kto zaj.... tą bańkę papieru bo ja myślałem że to Franc ale Bogś pyta Wolfa o nią
6. Czy Jakuszyn też szukał tego hajsu?
7, Skąd Franc wiedział że został otruty akurat polonem? bo w jednej scenie pytał o zatrucie
i to tyle pytań (ale tylko dlatego że resztę zapomniałem pisząc tego posta ;)

Teraz o Aktorach świetny Pazura i Dorociński Fabijański powtórka z rozrywki (czytaj Pitbull)
A Boguś jak by to powiedzieć... Beton jest... beton to co ja się tu będę z marmurem się pier... zalałem chwasta, jak by ktoś spytał dlaczego ''W imię zasad skur.....''

A teraz trochę o filmię scena w więzieniu to kopia z dwójki Dlaczego...?
a scena strzelaniny chyba była inspirowana Pitbullem (mocno przesadzona i nie pasująca do klimatu psów. Myślę że było tak że Pasikowski odkopał stary scenariusz z szafy w piwnicy i myśli tak Kur.... co ja z tego zrobię przecież tego czytać nawet nie idzie na trzeźwo więc kupił litra zadzwonił po Bogusia i mówi ratuj bo mi wychodzą tylko dobrze kur... i złodzieje no i piłą piją i nagle Linda mówi tak wiem wstawimy do tej sceny snajpera w okularach będzie nowocześnie jak u Vegi (albo lepiej) tu się da kelnerkę która delikatnie żuci do Wita co pan tak te kur... ogląda skoro w około tyle pięknych dziewczyn (czyli patrz na mnie) i dlatego ja oceniam film na 6 a Linda jak wytrzeźwiał to się nie chciał pod scenariuszem podpisać.
Ps.nie uważam że zmarnowałem pieniądze na bilet i polecam młodemu pokoleniu a starym fanom powiem tylko że to już nie to samo. sorki że tyle w jednym poście nawaliłem!

Mirson79

Dziwne, ze nikt jeszcze nic nie odpisał. Ad4. Według mnie koleś od razu poznał, ze Franz wyszedł z kicia, bo miał swój worek i pytał o rzeczy sprzed wielu lat. Co do otrucia polonem, to nie był głupi i widział, ze Jakuszyn mówiąc o herbacie ma na myśli właśnie zatrucie, wspominając siedem dni. Nie chodziło przecież o Sadalo z Ringu. Wiedział jak działają Rosjanie. Złe się czuł. Na pewno w herbacie coś było, bo czuł to w smaku i na końcu jest wspomniany Morales, który pluł krwią. Franz wymiotował, złe się czuł, leciała mu krew z nosa i dodatkowo zauważyłam w scenie z Paniczem, gdy Franz je z termosu, to leci mi kropla potu po twarzy. Oczywiscie równie dobrze mogła być to inna choroba, ale jak dla mnie został otruty i umiera w wannie. Są te jednak tezy, ze nie skoro maja być Psy 4, zwłaszcza jeżeli ta czesc dobrze się sprzeda. Co do reszty, to Jakuszyn na pewno szukał kasy. Co jednak ma z tym wspólnego Wolf, możemy się domyślać, ale pojawia się trop w postaci sprzedania Franza, ze nic nie wie o kasie i dlatego Jakuszyn chce go załatwić przed terminem. Angela natomiast jakby nie wiedziała, ze Cranz siedział i w ogóle widać jak jej odżyły wspomnienia i uczucia w kierunku Franza.

ocenił(a) film na 6
Jeffrey_Goines

No tęż liczyłem na większy odzew bo film na pewno zobaczę jeszcze raz tyle że nie w kinie i chciałem zwrócić uwagę na to co mi wcześniej umknęło . Wielkie dzięki za odpowiedź.