W dniu wczorajszym zakończyły się zdjęcia do Psy 3.
Takie informacje wpłynęły na Instagramie i również są fotki, od ludzi którzy zajmowali się ta produkcją ;)
Nie martwię się o ten film jest bardzo fajny klimat, piękne ujęcia i zdjęcia z tego co widzę, jedna osoba od makingu udostępniła zdjęcia z ekipą na IG i ładny klimat będzie, nie będzie to coś wielkiego jak 1, ale śmiało będzie na klimacie 2... Wygląda na to że będą jakieś ujęcia w barze :)
A i nie ma co się martwić o Wolfa, podobno produkcją zabroniła jakichkolwiek zdjęć z planu ale niestety poszczególne wpłynęły ale nie wszędzie, sami wydali oświadczenie w sprawie jednego fanpage który udostępnił zdjęcia z planu, że proszą żeby usunąć poszczególne zdjęcia bo wszystko jest trzymane w tajemnicy, podeślę później screena z tej rozmowy :)
Czekamy na zwiastun! Ale będzie dużo gangsterów bo kolejna fota z jakimś sportowcem wypłynęła do.internetu.
Zdjęcia z planu udostępniali ludzie, którzy bezpośrednio pracowali lub kręcili się na planie na swoich profilach w mediach społecznościowych, więc to im produkcja powinna nakazać ich usunięci, bo co z tego, że produkcja zlikwiduje jeden czy drugi fanpage, skoro fotki nadal będą wisieć na profilach osób z produkcji? Przecież to nie ma sensu. Niby tak chronią, by nic nie wyciekło, a wycieków pełno.
Większość to fani... akurat fotka Frycza to zdjęcie fana... Zdjęcia Lubosa tak samo :) A mi chodziło o ekipe produkcyjna osoby ktorzy zajmuja sie makingem i zdjećmi na które jest tylko akcja i gdzie się to odbywa i nie widać żadnych twarzy tylko jakiegoś gościa jak niesie ciało i akcja odbywa się tuż przed autostradą... no i zasadniczo nie wiadomo o co kaman ;) mnie tylko ta scenka najbardziej interesuje co tam się wydarzy i kogo to ciało niesie ten typ.. A więc produkcji chodziło pewnie o fotki z Lubosem i Fryczem, bo tylko na otwartej grupie od fana wyciekla ta fotka ;) jeśli się nie mylę... A z Lubosem jest tylko na Instagramie... no zobaczymy ja wierzę że jednak Wolf jest w obsadzie ewentualnie się zawiode.
To teraz wiadomo z czego ta scenka...
Zdjęcie Fabijanskiego z odartą gebą gdzie wygląda jak po wypadku, wygląda na to że będzie w tej scenie z autostrady i wszystko się zgadza, ta osoba z produkcji też wstawila fotkę z lipca :) wszystko składa się w logiczną całość, tam zginie jego przyjaciel w jakimś kontrowersyjnym wypadku, możliwe że ktoś specjalnie odwali syna morawcowi, być może zemsta za stare dzieje gdzie morawiec kogoś wsadzil ;) nie zapominajmy że Wolf przeżył... I to on mógł wylądować za kratkami, a tym który go udupił był Nowy, bo za sobą nie przepadali po wyjeździe od Ruskow;) to by się skladalo w logiczną całość.
Ta jasne. Już to widzę jak Waldziu kapuje Wolfa, który mógłby przecież powiedzieć, że Waldziu brał udział w tej lewiźnie na wschodzie :) Przecież wywaliliby go z firmy na pysk i pewno odebrali emeryturkę, więc jak sam widzisz to nie ma najmniejszego sensu. Nawet gdyby coś takiego miało miejsce to Wolf mógłby się odegrać na Morawcu w przedstawiony przeze mnie sposób bez tykania członków jego rodziny. Poza tym Wolf to twardy gracz, więc mściłby się bezpośrednio, a nie na rodzinie.
A poza tym Wolfa nie będzie, więc nie ma po co snuć takich durnych domysłów.
Na fotkach są samochody z rosyjskimi tablicami, więc ja to widzę tak, że tamtejsza mafia będzie się mścić na Franzu i Morawcu za skasowanie ich pobratymców w części drugiej. Rosjanie odwalą syna Morawca i będą chcieli rozwalić resztę i wybuchnie duża jatka. Naturalnie bez Wolfa, bo przy takim scenariuszu jego udział byłby kompletnie zbędny.
Każdy portal trąbi że Wolf jest nawet ta gościowa z Canal + wspominał z 3 razy że jest...
No może i go nie ma, ale wydaje mi się że go zastrzelili na samym początku i tyle w temacie, niemal pewne że jak go nie będzie to zostanie usmiercony w jakimś wątku i tyle... innego sensu nie widzę, a na bank coś o nim wspomną...
O Nadii też coś mogą wspominać ewentualnie będzie coś na zasadzie że Wolf wyleciał do stanów z Nadia, mają gromatke dzieci po tym jak Franz trafił do Pierdla...
Niepokoją mnie słowa Pazury że zrobi coś okropnego i cały czas mi siedzi w głowie ta myśl że zabije Franza...
I jednak Damian nie będzie chyba gliną...
Więc jak ktoś odwali Franza lub tego co to zrobił, zabójstwo syna Morawca itd. Niemal pewne że Damian pójdzie siedzieć w odwecie za swojego najlepszego kumpla... czyli Pasikowski zostawi sobie furtkę do następnych części.
Ale że Ruscy beda chcieli sie mscic po 25 latach to trochę komicznie wygląda, ale znając życie tak będzie.