PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50673
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Byłem wczoraj z żoną i znajomymi,czekałem na ten film od lat i muszę powiedzieć że chciałem wyjść z kina w połowie filmu, jeden widz zresztą wyszedł rzuciwszy parę bluzgów , o tym gniocie nie mogę nic ,dosłownie nic powiedzieć pozytywnego ,jedyne co się pasikowskiemu udało to nabranie kilkaset tysięcy ludzi którzy wybrali się do kina , po powrocie z kina zacząłem czytać komentarze i recenzje i nie mogę powiedzieć że firmy i koncerny telewizyjne, które wyłożyły pieniądze na tą produkcję zrobiły kawał dobrej roboty ,takiej kampanii reklamowej w telewizji i wysypu pozytywnych komentarzy w sieci można tylko pozazdrościć, wiem że nikogo nie zniechęcę do oglądniecia tej szmiry " sam bym i tak poszedł,nawet gdyby mi rodziny brat powiedział że nie warto " ale chcę powiedzieć panu pasikowskiemu jedno, NIE CHCĘ MI SIĘ Z TOBĄ GADAĆ , dla mnie Franz Maurer umarł ze starości w Nowej Zelandii

pinio_piniowski

Pejsikowski zapowiedziął, że jak bedzie 2 mln widzów, to nakreci 4 część. Po trzecim tygodniu jest ledwo 1 mln, a publiczność stopniała do 100 tys. Skoro spada o 50 %, to w nastepny tydzień będzie ledwo 1,1 mln. 900 tyś. jeszcze brakuje, a to bardzo dużo. Mnie się wydaje ze Pejsikowski celowo zapowiedział że chce 2 mln, bo wiedział iż jest to nierealne. Nie chce kręcić 4 cześci.
http://boxoffice-bozg.pl/psy-3-liderem-po-raz-trzeci-i-dobijaja-do-miliona-podsu mowanie-weekendu/