Rozczarowanie dla wielu może być bolesne ale wszystkie zapowiedzi sugerują, że będzie to film robiony pod publike i pozbawiony pazura dwóch pierwszych. Zwiastuny żerują na tych poprzednich mocno i próbują palcem wskazać, że to jest kontynuacja. Jaka będzie stawka w trzeciej części? Obstawiam, że słaba bo zwiastun nie potrafi tego nawet wstępnie nakreslic. Gdzieś tam strzelają, coś tam wybucha a Franz między tymi ujęciami chodzi i sobie żartuje jakby nie on. Cały pomysł na kontynuację był dobry z dziesięć lat temu. Pasikowski zbyt długo zwlekal aż Ci wszyscy bohaterowie stali się zbyt starzy by pamiętać kogo grają co widać w zwiastunach. Obstawiam, że Linda będzie przez pół filmu zastanawiał się kim był Franz Maurer a Pazura kim był Nowy. Będą pić, żartować, biesiadowac a intryga będzie miałka. Zloczynca ma być Fabijański, który już wcześniej pokazał, że w kinie sensacyjnym jest nijaki. Aaale ważne, że producenci wszędzie widzą go.
Widziałem na co ostatnio stać Pasikowskiego. Kurier to film tak nudny i wymeczony, że będę w szoku gdy Psy. III wyjdą poprawnie.
Nie wspominam o "Pitbull. Ostatni pies" bo już zapomniałem o co tam chodziło, niby technicznie okej, fabularnie lipa.
Władek jest jednym z najwybitniejszych twórców w historii polskiego kina, zasługuje na szansę. Jeśli ty mu tej szansy nie dajesz i nie spodziewasz się nic dobrego po tym filmie to nie oglądaj, proste. Ja podobnie jak i wielu innych czekają na Franza jak na powrót legendy z zza światów. Osobiście jestem przygotowany na wszystko. Jednak twierdzę że cokolwiek wyjdzie z tej produkcji napewno warto próbować. Pewnie każdy kto oglądał pierwsze dwie części chciał zobaczyć trzecią. W końcu się uda, cokolwiek by z niej nie wyszło.
O gustach się nie dyskutuje, bo tyle ile ludzi, tyle gustów, ale IMO "Ostatni Pies" Rewelacyjnie połączył oraz pozamykał wątki z serialu i dwóch ostatnich filmów Vegi, który takowe dokumentnie spieprzył.
Ja tam się o "Psy 3" nie martwię, może i petardą wielką nie będą, ale na bank dobrym sensacyjniakiem.
Psy 3 nie maja nic wspolnego z poprzednimi czesciami oprocz trabki oczywiscie.
Bylem widzialem i komentarze ludzi wychodzacych z premiery byly jednoznaczne.
Pasikowski sie wypalil juz w latach 90-tych.
Jest to bardzo slaby film po prostu.
Producenci to doskonale wiedza -tylko dlatego wycofali film z pokazow przedpremierowych.
Założysz spoilerowy wątek i opiszesz stawkę filmu? Interesuje mnie główny zloczynca tej opowieści, kim jest? Bez zdradzania finału. Dziękuję.