PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50673
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Nadia i Franz

ocenił(a) film na 10

Bardzo lubię całą serię , ale w tej części strasznie mnie wkurza wątek Nadii i Franza. W poprzedniej części Nadia mówiła Franzowi , że chcę z nim być. I na koniec wyjeżdżają. Niby w ostatniej scenie Franz mówi Nowemu , że Nadia zakochała się jego bracie i stwierdza , że mu ją odda , a w tej części Jakuszyn , gdy wymienia osoby , które może skrzywdzić , gdy Franz nie odda kasy to mówi o bracie , ale o Nadii już nie. Tak samo Panicz mówi , że nic nie wie o Nadii i stwierdza , że Nadia mówiła , że jedyną osobą , której nienawidzi jest Franz. I dla mnie to jest dziwne , bo dlaczego Nadii nie ma z bratem Franza skoro podobno wybrała jego i czemu niby nienawidzi Franza. Przecież On jej nic nie zrobił.

ocenił(a) film na 8
feliks35

Myślę, że Nadia nie była emocjonalnie dojrzała. Stąd jej zmiany, typu seks z Wolfem, zakochanie się w bracie Franza, nakłanianie do zabicia Nowego czy ostatecznie nienawiść do głównego bohatera. Niestety ale wszystko i tak rozbija się o niewytłumaczoną dziurę, którą zaserwował nam reżyser. Pytaniem zasadnicze to jak Franz znalazł się w więzieniu?

ocenił(a) film na 10
Halconnegro

Z tym więzieniem to zostało wyjaśnione w książce Psy 2,5

ocenił(a) film na 8
feliks35

Tak, wiem, nawet ją przeczytałem dwa razy. Ale wydaje mi się ona luźnym, nie do końca kanonicznym zespoleniem akcji.