PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50673
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

...nie taki miał chyba być, Pasikowski po prostu zrobił to co powinien - zakończył tę serię i chwała mu za to.

Mam nadzieję, że nie powstaną Psy 4 itd z nowymi "psami" bo jak pokazał przykład choćby G.W. zniszczyć klasykę jest łatwo.
Co można powiedzieć o filmie nie zdradzając zakończenia? Trochę śmieszny, choć o teksty jak z dawnych lat raczej ciężko, trochę smutny - tak nie było w 1 i 2 no a gra aktorów...

I tu się zatrzymam na chwilę...

Nowi dali radę bardzo, starzy niestety niekoniecznie.

Fabjański - o dziwo, choć fanem tej osoby nie jestem, zaskoczył pozytywnie, no a Dorociński to już klasa sam w sobie. Ten facet stworzony jest by grać z bronią!! Zasługuje na jakiś dobry film z kontynuacją oczywiście, gdzie będzie grał gliniarza lub prywatnego detektywa. Taki nasz skromny polski James B.

Czarek Pazura na dobrym poziomie, Boguś Linda... no ja rozumiem, że wiek, że grał już emeryta no ale żeby tak bezpłciowo?? To nie był Franz na jakiego zasługujemy. Grając szefa Mokotowa w Pitbullu był 5 razy lepszy! Tu się zawiodłem ale...

...no nie aż tak jak zawiódł mnie Żmijewski. To był Wolf?? Radosław Wolf? Handlarz złomem?? No qrwa...Przecież on zagrał jakby kręcili kolejny odcinek Ojca Mateusza!!! Bez wyrazu, wigoru, jakiegoś takiego błysku w oczach...

Za film 7
Za jego zakończenie 3
Za Wolfa 1

Pzdr