Obejrzałem. Całkiem niezły, niektóre alcje jak z prawdziwego filmu akcji. Parę niedociągnięć, ale to niech każdy oceni sobie po swojemu.
Trudno tak zapytać, by zbyt dużo nie spojlerować, ale jest dużo nowej Angeli w filmie czy jest tylko postacią epizodyczną?
To akurat słaby moment.:) Trochę zalatuje "starą" Andżelą, ale w całości ma to swój urok.
Dzięki Megit za informacje. Lubię jak ktoś odpowiada prosto z mostu na pytanie a nie tak jak użytkownik Bon009 robi podjazdy. Pozdrawiam.
ja nawet nie oczekuję powrotu klimatu z poprzednich części, oczekuję po prostu dobrego filmu sensacyjnego i mam nadzieję że go dostanę
No tutaj to już naprawdę kwestia co się komu podoba. Film akcji jak najbardziej, trochę specyficzny, ale sceny jak na polskie kino konkretne. Czy sensacyjny? Pozostawiam ocenie.:)
A jak wygląda kwesta dialogów? Są według ciebie w filmie jakieś teksty, które mają szanse być cytowane nawet po latach, tak jak to miało miejsce w przypadku poprzednich dwóch części?
Tak, bardzo przyzwoita kontynuacja choć nie bez wad ale te nie przeszkadzają zbytnio. Aktorsko bardzo dobrze, najlepiej chyba Pazura.
Jakie głupoty? Przed regularną premierą zawsze jest pokaz dla ekipy i zaproszonych gości i zwykle ma to miejsce na 2-3 dni przed normalną, więc dane są podane prawidłowo.
Nie, jest dobrze napisane, 17-go jest premiera "dla ludzi", te premiery w Złotych Tarasach są tylko dla wybranych (najczęściej ekipa filmowa, aktorzy i goście specjalni)
Ty tak serio, trolujesz, czy może nie potrafisz zrozumieć idei "uroczystej premiery"?