PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50673
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Cytuję "We wspomnianej rozmowie z Interią Pasikowski powiedział, że jeżeli "Psy 3" zobaczy w kinach mniej niż dwa miliony osób, nie zrobi już następnego filmu z Franzem Maurerem. - Jeśli publiczność zagłosuje, kupując bilety, że oczekuje czwartej części, to ona powstanie - mówił filmowiec".
Ciekawe... więc po co uśmiercał Franca i Nowego? A może nie uśmiercił? Z nowymi bohaterami to nie będzie to samo... Mam nadzieję, że Pasikowski nie chce tworzyć innego "Pitbulla".

ocenił(a) film na 6
kochamkinoo

Zostal Wit, Maurer raczej przezyl, wiec hoho :D Ale o 2 mln widzow bedzie arcytrudno

Qjaf

Noi jest Wolf jeszcze. Nowego też może ocalić bo nie było pewne czy na pewno umarł. Ale pewnie 4 część będzie opierać się na Wicie. Ja w takim wypadku tego nie widzę ...

kochamkinoo

az nie chce mi sie wierzyc, aby on faktycznie wypowiedzial takie slowa, traktowanie tworzenia filmow jak jakichs wyscigow to do niego nie podobne

"Patrząc bowiem na to w kategoriach rywalizacji sportowej, to jak to jest, że my – fani „Psów” – pozwalamy się wyprzedzić fanom „Kogla mogla” i „Kobiet mafii”?"

WTF?!?

kochamkinoo

Znów Frantz okaże się mieć sen i znów będzie wychodzić z więzienia. Normalnie Eurobiznes

JohnTheBrave

szach mat :)

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 4
kochamkinoo

Może kompromisowo: jeśli będzie w kinach jeden milion widzów, to Władysław Pasikowski nakręci rzeczywiście Psy 3 - a obecny film, który ma tytuł Psy 3 puścimy w niepamięć.

ocenił(a) film na 9
kochamkinoo

Nie wiem czy nakręci, bo Linda kończy karierę