PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50673
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Nie czarujmy, w historii kina mało który sequel robił pozytywne wrażenie. Zazwyczaj widz wychodził z seansu z myślą: Może i fajny, ale to jednak nie to samo. Po prostu film nie robi takiego wrażenia. Zwłaszcza jeśli bierze się aktorów o prawie 30 lat starszych. Marne szanse, żeby to się udało. A jednak!
Władku, jeśli to czytasz to wiedz, że film zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie. Wychowałem się na filmach z lat 80/90/00. W dzisiejszych czasach rzadko kiedy widuje się kino akcji na takim poziomie. Obecne kino akcji zazwyczaj jest takie twarde i przekonujące. W ogóle filmy polskie obecnie to również nie to samo co jeszcze 15-20 lat temu. I tu wchodzi Ty i deklasujesz konkurencję. Ten film to jest to na co czekałem od dawna.
Czarku, jestem pod wrażeniem gry aktorskiej. Przykro mi się zrobiło, gdy straciłeś syna. Potrafisz z widza wykrzesać trochę emocji. I o to chodzi! To jest to!
Bogusław, jak przeczytałem, że masz 67 lat to nie mogłem uwierzyć. Przepraszam, że wspominam o wieku, ale Ty grasz niesamowicie dziarsko. Żaden, podkreślam żaden, znany mi polski aktor w tej klasie wiekowej z karabinem w ręku by Tobie nie dorównał. Nie przekonałby mnie i tyle. Czarek zagrał bardzo dobrze i go bardzo lubię, ale za 10 lat (bo taka jest różnica wieku między wami), biegającego z karabinem, po prostu go nie widzę. Tylko Ty to potrafisz.
Dziękuję Wam za tak dobry film. Wam, oraz całej ekipie, która przy tym filmie pracowała