PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=393551}
5,1 1,2 tys. ocen
5,1 10 1 1247
Psych:9
powrót do forum filmu Psych:9

... jesli film ma malo ocen uzytkownikow, a wszyscy ktorzy przechodza (7) daja mu po 10 punktow lub 9.. NIE UZASADNIAJAC tego w komentarzach??? Ci, ktorzy napisaly komentararze nie maja pojecia gdzie ten film obejrzec, lub jeszcze go nie widzieli, kto wiec ocenial ??? Chetnie bym przyfasolila ocene "1" tylko dlatego zeby zneutralizować te kretynskie 9,7 - czyli prawie DOSKONALOSC. Bzdura! Jak obejrze ten film to napewno dopisze tu wlasciwia opinie, a nie wys... z tylka niemalze 10 - Z jakiej okazji? chcialabym wiedziec!

qzka

Przyznać 1, żeby cokolwiek wyrównywać bez obejrzenia filmu jest tak samo głupie jak dać bez obejrzenia 10. A film zobaczyć można, tylko może Ty nie wiesz gdzie i jak - nie przyszło Ci to czasem do głowy zanim przeszłaś w tryb inkwizycji? Nie dodaję komentarzy do każdego filmu, który oceniam i wątpię, żebyś Ty tak również robiła. Więc... o co Ci właściwie chodzi? These days?

qzka

I czego się pienisz imbecylko? Przecież wiadomo,że im mniej osób ocenia film tym mniej miarodajna jest ocena.

ocenił(a) film na 5
androgenius

dobry komentarz xD

qzka

A gdzie ty widzisz te 9,7?? (okulista się kłania)Średnia ocen jest 5,2 choć sam dałem8.A jak ktoś bardzo chce to wierz mi że się da jakoś zobaczyć ten obraz.Jestem tego doskonałym przkładem

ocenił(a) film na 7
qzka

jeśli już... to żadne kretyni, moja droga... Każdemu ma prawo spodobać się ten film i ocenić go na 10 jeśli tak czuje. To nie powód, żeby od razu wyzywać ludzi od kretynów... Równie dobrze ktoś może ciebie określić tym mianem za to, że np dałaś 10 pkt Boratowi, czy Źródle...
Filmweb jest do oceny filmów, a nie innych użytkowników przez ich upodobania.

Wg mnie film jest OK. Przewidywalny i skrajnie podobny do Session 9, ale ma dobry klimat, fajnie buduje się napięcie i jest dobrze podłożona muzyka pod całość.

Poza tym napisałaś JAK OBEJRZĘ... czyli z góry oceniłaś że film jest beznadziejny bez obejrzenia go i zwyzywałaś tych, którym się podobał? No cóż... to tylko świadczy o tobie. Więc powiem ci jedno: NIE SĄDŹ INNYCH WG SIEBIE!

Lilith_Flame

Ale laska pojazd dostała xD Hahaha

ocenił(a) film na 6
bee2r

heheh.. beka jak historia mojego nauczyciela z polaka ktory oceniał mature... opowiadal ze byl temat cos o "Panu Tadeuszu" i sprawdzal delikwenta,,, uczeń napisal,, ze ksiazkę nie przeczytal bo jest nudna oraz idiotyczna,,,itd... nauczyciel tłumaczył nam że ten maturzysta mial prawo tak sądzić (oczywiscie podajac racjonalne przykłady) ze ksiazka jest nudna , idiotyczna oraz dla jakis głupków, ale żeby to osądzić trzeba najpierw ją przeczytać, dlatego musiał dać uczniowi bombe z matury...

pomyslec ze sie rodza takie imbecyle jak "qzka" które potem sa posmiewiskiem.. zal