PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 706 tys. ocen
8,3 10 1 705542
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Nieoficjalny fanklub tego filmu na forum FW. Każdy fan "Pulp..." powinien zostawić tutaj swój ślad

:)

Pan_Nawrocki

oczywiście wpisuję się. Noi super że jestem pierwszy. Mateusz pozdrawiam i zapraszam na bloga.

użytkownik usunięty
Dante_27

I ja też się wpisuję.

ocenił(a) film na 8

:) A będą Fan-klubowe T-shirty? Albo kubeczki?

Tink

Być może wirtualne...:)

Pan_Nawrocki

Gdzieś napisali, że dzieje filmu światowego dzieli się na dwie epoki: tę sprzed PF i po... Zgadzam się w 100 procentach ;]

kudrewicz

świetnym wstępem do PF były Wściekłe Psy.Gdyby tak jeszcze Vincenta Vege w PF zagrał Michael Madsen, jak podobno na początku zakładał Tarantino, to ten film byłby jeszcze lepszy(choć trudno to pojąć).Niestety Madsen odmówił.Nie mam nic do Travolty ale widać że tą rolę Tarantino napisał myśląc o Madsenie.Zresztą m.in. Tarantino to geniusz dlatego że aktorzy którzy u niego grają doskonale pasują do swoich ról ;).

ocenił(a) film na 8
Dante_27

Nie odniosę się do wypowiedzi bo nie wiem jak zagrałby to Madsen. Travoltę widziałem - zrobił to znakomicie :)
Myślę, że dobrze jest jak jest.

ocenił(a) film na 10
Pan_Nawrocki

No to ja zostawiam po sobie ślad;D

I love that shit!! xDxD

ocenił(a) film na 9
Pan_Nawrocki

Ja rowniez dopisuje sie, mimo iz zwykle nie uczestnicze w zadnych fan-klubach kogokolwiek i czegokolwiek... bo i po co ? Jestem fanem i to mi wystarcza dla samego siebie. Ale co mi tam szkodzi... dopisze sie.

PS. jak w czerwcu czekalem na egzamin na 6 pietrze WPiA UMCS to obok byla grupka kilku chlopakow rozmawiajacych wlasnie o Pulp Fiction... chlopaki tak sie zagadali zeby zapomniec o stresie ze bylem w szoku i dowiedzialem sie niechcacy bardzo wielu rzeczy, ktorych nie zauwazylem wczesniej w filmie... ale nie znam ich...chyba byli to "zaoczni" i czekali na inny egzamin, w kazdym razie pozdrawaiam ich. Naprawde ciekawa dyskusje prowadzili...

PS2. ten egzamin mialem u Pani Profesor nazywanej "krwawą"... kto wie o jaki chodzi...

użytkownik usunięty
12chinczyk

Niedawno bardzo mi się nudziło i obejrzałem Pulp Fiction po raz piąty... Po czym stwierdziłem, że ten film jest wciąż tak samo świetny (chociaż lepiej by rzec, zajebisty) jak za pierwszym razem, więc się wpisuję :)