Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów, oglądałem go już dużo razy i nadal do niego powracam. Najlepszy film Tarantino. Polecam obejrzeć.
Mi się też bardzo podobał ten film.A ja mam takie pytanie czy Pulp Fiction był w TOP 10?
na filmwebie to niewiem bo to polska strona a polacy maja zbyt ograniczony
gust !ale np tutaj http://www.imdb.com/chart/top jest na 5 miejscu
,ranking bardziej wiarygodny ,chociaż z tym batmanem to przesadzili
zgadzam sie z ocena bo 10/10 nie jest tu wcale naciagane! jak dla mnie to jeden z najlepszych filmów wszechczasow... mozna go ogladac nawet i milion razy! mistrzostwo!
A zebyś wiedział, jestem pod wrażeniem tego filmu, nigdy przedtem nie spotkałem sie z takim tytułem który potrafiłem oglądać z dnia na dzien, to jest niesamowite, w tym tygodniu widziałem go juz 3 razy !! Myslę ze to zasługa m.in. swietnych dialogów (oglądać z napisami!!) jak i niebanalnej acz lekkiej fabuły. Pierwszy raz spotykam się z filmem który potrafie oglądac jak napisałem z dnia na dzien, zwłaszcza ze film do krótkich nie należy, jutro wypad do Media biore go w wersji na bluray zeby nacieszyc się wysoką rozdzielczoscią, jedyne czego brakuje to kina domowego :/
Rewelacyjny czarny humor! Wkładam go do szuflady z najlepszymi filmami, chyba najlepszy film Tarantino i niejednokrotnie do niego powrócę. Pozdrawiam maniaków dobrego kina ;)
Aha, i dodam jeszcze ze postać którą gra Uma Thurman, czyli Mia, zauroczyła mnie niebywale, niby kosciste kobiety to nie mój typ, ale ta ma coś w sobie, ogromny seksapil. Jedno jest pewne, jesli juz znalazłby się w moim łózku, za nic nie wygoniłbym jej :)
Co do oceny zgadzam się też go oglądałem kilka razy i za każdym razem wywołuje we mnie te same emocje.Czy to jest najlepszy film Tarantino no nie wiem "wściekłe psy" były świetne "cztery pokoje" też(chociaż tam nie reżyserował wszystkiego)
Dlaczego zawsze trzeba o czymś gadać, żeby nie było głupio?
Mia
rewelacyjny film, nalepszy Quentina Tarantino - jak dla mnie 10/10