PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 706 tys. ocen
8,3 10 1 705606
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Jeśli postać grana przez Johna zostaje zabita przez postać graną prze Bruca Willisa to co on później robi...
albo inaczej, jaka jest chronologia w tym filmie??

ocenił(a) film na 10
Wookie_LG

Najpierw odebranie walizki, potem sceny w restauracji, rozmowa Marcellusa z Butchem, następnie kolacja z Mią i wątek z Butchem.

użytkownik usunięty
lew890

XD

ocenił(a) film na 10

"Jeśli postać grana przez Johna zostaje zabita przez postać graną prze Bruca Willisa to co on później robi... "
Aż mi się przypomniał tekst Malajkata, który to samo powiedział po premierze filmu. Niezły miałem wtedy z niego polew, jak widać, dziś też takich widzów nie brakuje...

lew890

coś w tym jest;] najlepszy film w historii kina, a budło i tak nie ogarnia, a szkoda

użytkownik usunięty
Dybal

Najlepszy film w historii kina to The Godfather part III, a PF daleko poza 50.

ocenił(a) film na 10

Mickey nie szalej ;P dla mnie Pulp numer 1:P Godfather nr. 2:P

ocenił(a) film na 10
Cziken

U mnie też Pulp Fiction na pierwszym miejscu, Ojciec chrzestny w pierwszej dziesiątce.

ocenił(a) film na 10
lew890

Pulp Fiction i Fight Club na pierwszym, Wściekłe psy i American Beauty na drugim - idealna mieszanka na pranie mózgu ;)

ocenił(a) film na 10
Wookie_LG

Tak to jest, jak się nie myśli przy filmie, stąd później kwiatki typu - "Co on później robił w filmie, jak go zabili w środku?". Cholera, myślałem, że to film łatwy w odbiorze:D

użytkownik usunięty
martinez88

u mnie forrest gump na pierwszym,na drugim oczywiscie pulp fition a godfather mi sie nie podobal ;]