ze to zwykły przeciętny film....dużo za dużo przereklamowany
Tak? To pokaż mi drugi film z tak nowatorskim i dopracowanym w każdym szczególe scenariuszem. I z tak dobraną muzyką. I z takimi dialogami. No, proszę...
Dowód to rozumowanie analityczne, dedukcyjne lub inne, które prowadzi do wykazania prawdziwości pewnego twierdzenia przy użyciu umownie dopuszczalnych i uznanych środków jak aksjomaty, zasady rozumowania oraz założenia twierdzenia.
a ja uwazam ze konrii chce nas podpuscic...a jak nie?! To stary co ty kurna wiesz o filmie?! To jest jedne najlepszych filmow wszechczasow i nie zmienie zdania chocbym mial do glowy przyłozone spluwy Julesa i Vincenta do głowy!
przejzałem własnie twoj blog.... jezeli nie podpuszczasz(w co watpie)to po cholere ci pulp fiction w ulubionych?
A pozatym (chcac nie chcac musze to powiedziec) masz upchniete w tych ulubionych mnostwo filmow i wnioski moga byc nastepujace:
-wrzucasz tam kazdy film jaki zobaczyłeś
-nie masz bladego pojecia o filmach...i robisz jakas szopke
-albo masz jakis blado zwichrowany gust...mali agenci? naga broń? A xsena? co ona tam robi?
Nie no spoko rozumie ze te filmy moga sie podobac...xsene sam kiedys ogladałem ale jak mozna ja stawiac w szramki z Taksowkarzem, Leonem Zawodowcem czy Goodfather? hmmm....tylko nie wklej do ulubionych wszystkich 349518 filmów ktore sie znajduja w tym serwisie!
Pozdrawiam
Popieram twe słowa. A konrii tylko prowokuje, niezwracajcie na to uwagi gdy ktoś jedzie po takim arcydziele jakim jest Pulp Fiction...
JEŚLI ZWYKLY, PRZECIĘTNY, TO CZEMU OCENIASZ GO NA 10? 10TO WIECEJ NIŻ BARDZO DOBYR I WIĘCEJ NIŻ REWELACYJNY 10 TO ARCYDZIEŁO, NO ALE W SUMIE 10 DAŁWS TEŻ TAKIM FILMOM JAK CHOĆBY GRUBY I CHUDSZY 2:RODZINA KLUMPÓW- JEDNO WIEM NAPEWNO, NIE BEDE LICZYŁ SIE Z TWOIM ZDANIEM BO O CO CI CHODZI TO KURWA NEI WIEM
A widzicie...sami sie podpusciliscie...i na dodatek zrobiliscie z siebie jeszcze gówniarzy! Bo po cholere rzucanie tymi "kurwami"? Rozumie ze to powszechne slowo i sam je czesto uzywam(nawet za czesto!) ale to jest forum i rozne osoby to czytaj i nie koniecznie wyglada taka wypowiedz ciekawie...ina sprawa ze piszac takie odpowiedzi jak moj poprzednik sami z siebie robicie dzieci!
A gość zrobił prowokacje...nieudana zreszta...i nawet nie starał sie cokolwiek napisac zeby podtrzymac...buuuu:P
Pozdrawiam serdecznie!
hahaahahahah nie rośmieszajcie mnie...ze to jeden z najlep;szych filmów historii kina KONIEC SWIATA..heheheheheheeheheh
to zwykła komedia jakich setki powstaje co roku w USA zadna rewelacja...ale oglądnąc idzie
Jasne :) Na twoim mniejscu człowieku zatrzymał bym sie na filmie Conan Barbarzyńca i dalej juz nic nie oglądał a juz napewno nie oceniał takiego dzieła jak PULP FICTION bo robisz z siebie tylko i wyłącznie idiote niepodając zadnych konkretów wiec idz lepiej obejzyj jeszcze raz Bolka i Lolka ( nie zebym uraził nasza dobra polska bajeczke) :/
aaaa i bym zapomniał ... setek w stanach ? pokaż mi chociaż 3 filmy pobobne do PULPa to bede szczesliwy ... zalosne :/
zapewne chodzi mu o "GRUBY I CHUDSZY 2:RODZINA KLUMPÓW", ocenił ten film na 10, no nie ma sie co dziwić, przeciez to arcydzieło, a taki gniot jak Pul Fiction nie ma sie z nim co równać...... nieprawdaż?
Ciekaw jestem, czy konrii czuje się usatysfakcjonowany udaną w jego mniemaniu prowokacją, czy też może zachodzi w głowę, dlaczego ta "przereklamowana jedna z setek komedia" ma tylu zwolenników.
Shalafi.....trafiłas .....zachodze w głowe jak taka przeciętna komedia ma tylu zwollenników....mi sie film tak podobał ze poobejrzeniu go odrazu w kosz wywaliłem......a inne nawet przeciętnie fajne zgrywam...... to świadczy o tym ze film jest przeciętnie słaby
Po pierwsze przed napisaniem czegokolwiek spójrz na symbol koło żaróweczki, żebyś wiedział, jakiej płci jest Twój rozmówca, a po drugie nie przyszło Ci do głowy, że to nie musi być komedia w stylu Strasznych Filmów, tylko autorski, pozbawiony dawno wyeksploatowanych konwencji styl reżysera??
W sumie masz rację; to jest jak grochem o ścianę. O przepraszam, nie chciałem obrazić ścian.
ej Shalafi tyś to jest zwykła BLONDYNA która plecie trzy po trzy............hehhehhhheheheheehehhehehe
A ty konnri jesteś mega CIECIEM! i naprawde kij mnie obchodzi czy to jest prowokacja czy nie bo i tak wychodzi na to samo!
Jesli serio tak uwazasz to mysle ze powinienes jebnac sie w głowke a potem przeczytas jeszcze raz wszystkie posty i splunac sobie w twarz!
A jesli prowokujesz(co samo w sobie jest kretynizmem) to powinienes wiedziec kiedy sie chociarz wycofac a nie zaczynac obrazac ludzi i robic z siebie coraz to wiekszego kretyna!
P.S.- Az mi sie zal ciebie zrobiło:(
o co wam dzieciaki chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
przecież nie pisałem o tym filmie ze jest gniotem ..porażką itp............napisałem tylko ze jest przereklamowany a wy robicie z tego sensacje.............
A ty odwracasz kota ogonem zeby sie juz ciebie nie czepiali!
To skad ta ocena 10 i jeszcze przypadkiem w ulubionych sie znalazł!?
Robisz z siebie pajaca i sam nie jestes pewien czego chcesz!
I patrzac na twoje oceny filmow uwazam ze albo nie masz pojecia jakim filmom dajesz jaka ocene albo albo wieksza czesc twojego gustu odeszła na emeryture!
Chwali ci sie ze obejrzałes tyle filmow(w co głeboko watpie ale nie chce kwestionowac) ale jesli je widziałeś i dajesz takim filmom/seriala jak np "graczykowie" czy "mali agenci" (a to jedne z wielu dziwactw ktore oceniłes 10) miano arcydzieła to chyba se zarty robisz!
no ale coz...
ehheehehhehe wzruszyłem sie
zreguły daje 1 jak głupi albo 10 jak dobry ..nie bawie sie jak ty w oceny od 1 do 1- bo po co..jaki w tym sens ale dlaciebie ocenie Pulp faction na 5 ok tylko tyleeeeeeeeeeeeeeeeee
OK
po pirwszym obejrzeniu film wydawał mi się jedynie dobry powiedzmy na 8. A za drugim mnie zachwycił i dzisiaj daje mu 10/10 oglądałem go chyba 3 razy i dalej mam na to ochote!
No właśnie! Po pierwszym obejrzeniu również uważałem ten film za przeciętny. Dopiero za drugim razem doceniłem walory tego dzieła ;)
Widzę że znowu spotykamy się konrii??;>
Ze względu na Johna tak ci się ten film nie podobał?
nie oglądałem go z 5 lat temu i nawet nie kojarzyłm ze ten wariat który leci w kosmos Travolta grał w tym filmie
Widzę że nic cię nie przekona, a szkoda. Mimo to i tak uważam, że to jeden z najlepszych i najładniejszych (patrz Grease) aktorów.
Nie rozumiem tylko jednego. Jak można dodać film do swoich ulubionych skoro uważa sie go co najwyżej przeciętnym?
jak zauważyłes mam duzo tam filmów ...nie tylko dodaje ulubione przecietne też .......nadąrzasz?????????????