PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=150899}

Puls

Pulse
2006
5,6 9,9 tys. ocen
5,6 10 1 9879
5,0 2 krytyków
Puls
powrót do forum filmu Puls

Sam film jest tylko dobry ale strona techniczna tego obrazu to małe arcydzieło - ciemne stonowane barwy, wszystko skąpane w totalnym mroku, świetny montaż i fajne zastosowanie różnego rodzaju filtrów... można się naprawdę przestraszyć :)

A strona tego filmu to już mistrzostwo: http://www.quieroverunfantasma.com/eng/
Kliknijcie OPEN VIDEO, odczekajcie kilka sekund i przygotujcie się na coś mocnego... mile widziana znajomość angielskiego :)

ocenił(a) film na 7
Witcher

Podpisuje sie pod tym postem. Strona techniczna filmu jest bardzo dobra, klimat niezły i cała historyjka ciekawa. Jednak mi nie pasuje dobór aktorów, miedzy innymi w roli głównej "Weronika Mars" przez co cała produkcja jeszcze bardziej kojarzy sie z filmem dla nastolatków. Uważam że pomysł można było lepiej wykorzystać, moja ocena to: 7/10

Niestety nie mam porównania do wersji oryginalnej, ale z pewnością sięgnę po film pana Kurosawy.

ps. dzięki za adres strony, jest genialna! :)

Michlu

Ja też jednak dałem 7/10 bo kilka zastrzeżeń mimo wszystko do tego filmu mam. I nie chodzi tu o aktorów bo akurat "Weronikę Mars" bardzo lubię i nie przeszkadzało mi że była obsadzona w głównej roli :)
Shit, ja to zawsze z rozpędu wystawiam za wysokie oceny w komentarzach a później obniżam i praktycznie ponad połowa przeze mnie ocenionych filmów ma wyższe noty w komentarzach niż w rzeczywistości :P