wg. mnie to najlepszy film jaki pojawil sie w te wakacje...a na pewno najciekawszy. Japonskiej wersji nie dalem rady obejzec (muzyka po prostu wyprowadzala mnie z rownowagi). Ogolnie 1,5 godziny dobrego kina. Polecam
Mówisz że film jest wypas, wierze ci bo widziałem zwiastuny i wiem że film jest zajebisty podobają mi sie takie filmy ja sobie poczekam jak będzie w polsce ale wygląda na to że w polsce nie będzie tak szybko wogóle nie wiadomo iedy będzie ten film bo wiem że film jest zajebisty. POzdro
chyba zartujesz, stary...ten film nawet nie jest horrorem, moze jakims thrillerem fantasy ale w zyciu nie horrorem. tam jest wszystko przewidywalne, od poczatku do ostatniej sceny, jakby scenarzysta i rezyser mysleli ze widzowie nie zakapuja niczego i woleli podac to na tacy, a aktorzy szczegolnie ta mdla blondynka wygladajaca jak mlodsza siostra wokalistki Niny Person z The Cardygans i jej czarnoskora kumpela tak pasuja do tego filmu jakby zywcem byly wziete z kolejnej czesci I know what U did last summer...od pierszej sekwencji szczerza galy i poprawiaja wlosy jak w reklamie szamponu. nic nie uratowalo tego filmu.... nuda!
Zgadzam się z autorem tematu. Film jest bardzo dobry, a pod pewnymi względami nawet lepszy od orginału.
Nie moge sie zgodzic z bradfordem film jest przewidywalny chyba snisz albo jests jasnowidzem :D Film jest dobry wkoncu obejzalem cos konkretnego