...no chyba że uzbroicie się w czerwoną taśmę klejącą.A tak poważnie to dawno nie widziałem takiego gniota.Wystawiłem ocenę 1/10 jednak mam poczucie że i to za wysoko.Strata czasu i prądu
Jak to możliwe, że jedni oceniają ten film na 7-8 a inni na 1? Aż taka dysproporcja ocen świadczy o kontrowersyjnej lub, co najmniej, niejednoznacznej treści?
W google grafice wyszperałem, że są tu podobno ghule. ^^
Prosze cie zejdz ... Ktos kto ocenia gre FAR CRY jako zajebiscie realistyczna, a jeden z najlepszych horrorow ostatnich lat ocenia na 1 musi byc niezle po....
Twoim zdaniem "jeden z najlepszych". Ja jednak miałam w planach pobać się przy tym filmie - nic z tego nie wyszło, a zgaszenie światła spowodowało u mnie tylko senność. "Kaszanka" to bardzo miłe określenie dla takiego gniota. :P
Skoro na tym sie nie pobales to przyjmij do wiadomosci, ze sie juz nie poboisz na zadnym ...
A jednak polecałbym ludziom raczej oryginał. Jak to zwykle przy remake'ach wyszło gorzej niż mogło ;)
Klimat wynagradzal ... Rzadkoscia dzisiaj jest dobry klimat w horrorach, ten to mial ...
Ten film jest cudowny! Oglądałam go chyba parę lat temu i do dziś doskonale pamiętam. Nie łatwo mnie przestraszyć, a gdy chyba 5 lata temu oglądałam ten film na komórce w środku nocy nieźle działał na psychike. :D Bardzo oryginalny, no i moi ulubieni aktorzy :)
Ale każdy ma swój gust - zamiast patrzeć na ocenę kogoś innego lepiej samemu obejrzeć.