PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=150899}

Puls

Pulse
2006
5,6 9,9 tys. ocen
5,6 10 1 9879
5,0 2 krytyków
Puls
powrót do forum filmu Puls
ocenił(a) film na 3
King14Trails

zdecydowanie nie

ocenił(a) film na 5
FendiAurelie

można,nie jest taki zły.

ocenił(a) film na 5
Lestat_18

mi się podobał, jest dobry dla osób które nie lubią się za bardzo bać :)

FendiAurelie

Dla mnie super, bo nie miałem po nim schizów, a podczas oglądania się bałem. + rewelacyjne Kristen. No tylko mnie jest łatwo przestraszyć ^^ , niemniej, polecam, ale nie ręczę za wrażenia .

ocenił(a) film na 6
seamus

do obejrzenia jak najbardziej, a ze nakrecili kolenje czesci to musi byc "niezły"- ogólnie polecam szczegolnie dla fanów gatunku. pozdro

ocenił(a) film na 3
adiman

O Matko, nawet nie pomyślałam, że mogą być dalsze części - słabo było... Jedyny plus, to to, że mogę mówić po filmie, że cywilizacja jest zła, internet jest zły, ludzie siedzący non stop w swoich komputerach/super komórkach itp ludzie są źli :P

ocenił(a) film na 7
erzulie

A mi się podobał nawet :) jesteś świeżo po jego obejrzeniu i chociaż oglądałam go w dzień to się nawet bałam :) nie chciałabym go oglądać w nocy...ciekawy pomysł na fabułę :)

ocenił(a) film na 5
FendiAurelie

jak chcesz mieć ciarki na plecach to lepszy będzie "sierociniec" albo coś podobnego - bałam się wracać do domu od sąsiadów ;P
a puls... średni... chociaż oglądałam kilka razy i nawet mi się w miarę podobał chociaż zakończenie jest zryte... kolejnych części nie oglądałam. wystarczyła mi jedna ;P

ocenił(a) film na 7
FendiAurelie

na jednorazowe obejrzenie może być

ocenił(a) film na 5
CarolKhaa

mysle ze jednak warte obejrzenia

matti87

Pewnie, że warto obejżeć, bo dopóki sami nie zobaczymy filmu nie możemy byc pewni czy nam się nie spodoba tylko dlatego, że niektórym coś nie spasowało. Nie jest to jakoś specjalnie ambitny film, ale raz napewno warto zobaczyć.

ocenił(a) film na 2