PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98529}

Punisher

The Punisher
2004
6,6 57 tys. ocen
6,6 10 1 56504
4,9 16 krytyków
Punisher
powrót do forum filmu Punisher

Bardzo dobry film

ocenił(a) film na 10

To jeden z moich ulubionych filmów. Bardzo ładne zdjęcia, muzyka bardzo fajnie dobrana, gra aktorów jest na bardzo dobrym poziomie no i trzeba dodać, że film trzyma poziom Nie jest przeciągany na siłę.
Bardzo dobre kino akcji, chociaż niedocenione przez niektórych. No ale to jest już kwestia gustu.
10/10

ocenił(a) film na 6
Kruchy_4

OOO Tak masz racje WSPANIAŁE ARCYDZIEŁO o wiele lepszy niż OJCIEC CHRZESTNY i GORĄCZKA ! Cały czas trzyma w napięciu , wartka akcja i fenomenalne dialogi , uważam rowniez ze akademia filmowa popełniła ogromny błąd nie nominująć do statuetki Oskara - aktorow grających odpowiednio: EL-MARIACHI z gitarą i monstrualnego Rosjanina - byli fantastyczni oddali głębie duszy i psychologię postaci coś wspaniałego !!!

ocenił(a) film na 10
Jezier_T

Ty jakiś nie normalny jesteś!!!
Czytałem twoje poprzednie posty z tego filmu i dochodzę do wniosku, że takich jak ty to trzeba zamykać w pokojach bez klamek:)
Rozumiem, że "Ojciec Chrzestny", "Gorączka" i "Punisher" to twoje jedyne filmy jakie widziałeś.
Obejrzyj jeszcze "Ojca Chrzestnego 2" i "Ojca Chrzestnego 3"
A skoro szukasz głębie duszy i psychologię postaci to proponuję Ci film
"Śmierć w Wenecji" Zajebisty film.
A skoro "Punisher" Ci nie odpowiada to po prostu zapomnij o tym filmie.
Może kategoria wiekowa filmu Ci nie pozwoliła go zrozumieć...- twoja sprawa.
Do niektórych rzeczy trzeba po prostu dorosnąć.
I nie wpychaj nikomu na siłę, że film jest zły. Tak jak już mówiłem, to kwestia GUSTU.
Wróć do komiksu:)

ocenił(a) film na 6
Kruchy_4

Szczerze mowiąc to myślałem że twoj post to ewidentna prowokacja !!! Ale rozumiem że oceniasz ten film przez pryzmat kina rozrywkowego i zapewne nie zetknąłeś się z postacią PUNISHERA wcześniej a szkoda gdybyś zerknął czasem na strony komiksu zobaczyłbyś że film CAŁKOWICIE nie oddaje klimatu KOMIKSU wręcz jest jego jawną profanacją ale szanuje Twoje zdanie i skoro uważasz że film zasługuję w twojej opini na ocenę 10/10 to o.k ja natomiast jako wielki fan PUNISHERA od początku lat '90 daje naciągane 1/10. pzdr.

ocenił(a) film na 6
Kruchy_4

Kultura twojej wypowiedzi świadczy jaką jestś PROSTACZKĄ wracaj do pługa !!!

ocenił(a) film na 8
Jezier_T

Myślę, że kolega Kruchy nie miał na myśli tego, że "Punisher" jest jakąś legendarną perełką filmową, po prostu - bardzo mu się spodobał i tyle, mnie z resztą też, film mogę zaliczyć do moich ulubionych z kategorii kina akcji. Rozumiem że jesteś fanem marvelowskich komiksów z tej serii, ale ja nie widziałem zadnego i oceniam ten film jako coś odrębnego, nie biorę pod uwagę zgodności z oryginalną koncepcją twórców komiksowej wersji. Tak więc moim zdaniem zasłużone 8/10

ocenił(a) film na 10
Roman

Właśnie o to mi chodziło. Kolego Romanie, wyjąłeś mi to z ust. Widzę, że zrozumiałeś. Gratulację:)
Pozdro.