Po pierwsze to chciałbym przywitać wszystkich na filmwebie oraz pogratulować sobie pierwszego posta ;) A teraz do rzeczy ogólnie Punisher wywodzi się ze stajni Marvela, a w pewnej części filmu na Franka wysyłany jest płatny zabójca "rusek" taj jak Ja to usłyszałem ;) Czy nie wydaje się wam, że jeśli to stajnia Marvela "rusek" jest być może jakimś mutantem? xD Wiem, że to głupio brzmi, ale idzie Geneza Wolverine i rodzą mi się takie pomysły. Jak dla mnie "rusek" jest zbyt mocny jak na ludzia. Być może ma ktoś na ten temat trochę więcej wiadomości?
Jest nafaszerowany jakimiś prochami,czymś przez co nie czuje bólu i jest wytrzymalszy.Poza tym widać po jego posturze,że ma ogromną siłę.Zapewne uprawiał kulturystykę i grał w football amerykański :D
Nie jest mutantem tylko człowiekiem trochę ponad miarę.W końcu Howard Saint wysyłał morderców wyjątkowych :p
Najpierw ten efektowny grajek na gitarce,potem rusek.
A już tak BTW to w scenach kaskaderskich,a dokładniej w tej kiedy Castle oblewa ruska gorącym wrzątkiem zupy i rzuca się na niego to ćwiczyli aktorzy nie kaskaderzy.Ten skok na schody i upadek musiał być jak najbardziej realistyczny i chyba się udało.Przynajmniej w moim odczuciu.
Ogólnie przyjemny,fajny film.