PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98529}

Punisher

The Punisher
2004
6,6 56 tys. ocen
6,6 10 1 56370
4,9 19 krytyków
Punisher
powrót do forum filmu Punisher

Po pierwsze to chciałbym przywitać wszystkich na filmwebie oraz pogratulować sobie pierwszego posta ;) A teraz do rzeczy ogólnie Punisher wywodzi się ze stajni Marvela, a w pewnej części filmu na Franka wysyłany jest płatny zabójca "rusek" taj jak Ja to usłyszałem ;) Czy nie wydaje się wam, że jeśli to stajnia Marvela "rusek" jest być może jakimś mutantem? xD Wiem, że to głupio brzmi, ale idzie Geneza Wolverine i rodzą mi się takie pomysły. Jak dla mnie "rusek" jest zbyt mocny jak na ludzia. Być może ma ktoś na ten temat trochę więcej wiadomości?

ocenił(a) film na 6
Araks3

Jest nafaszerowany jakimiś prochami,czymś przez co nie czuje bólu i jest wytrzymalszy.Poza tym widać po jego posturze,że ma ogromną siłę.Zapewne uprawiał kulturystykę i grał w football amerykański :D
Nie jest mutantem tylko człowiekiem trochę ponad miarę.W końcu Howard Saint wysyłał morderców wyjątkowych :p
Najpierw ten efektowny grajek na gitarce,potem rusek.

A już tak BTW to w scenach kaskaderskich,a dokładniej w tej kiedy Castle oblewa ruska gorącym wrzątkiem zupy i rzuca się na niego to ćwiczyli aktorzy nie kaskaderzy.Ten skok na schody i upadek musiał być jak najbardziej realistyczny i chyba się udało.Przynajmniej w moim odczuciu.
Ogólnie przyjemny,fajny film.