PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98529}

Punisher

The Punisher
2004
6,6 57 tys. ocen
6,6 10 1 56503
4,9 16 krytyków
Punisher
powrót do forum filmu Punisher

KiTnE

ocenił(a) film na 5

Gorszego shitu to nie widziałem no może bez przesady,ale film jest strasznie kiepski i tyle!!!!

ocenił(a) film na 9
GHOST_RIDER_2

Mnie wkurzyła jedynie końcówka... ale poza tym nie widzę problemu. Film jest znakomity. Może nieco zbyt komiksowy, ale czego oczekiwać po ekranizacji komiksu?!

ocenił(a) film na 6
radoslaw_4

A tak może łaskaw dać jakikolwiek argument? Bo z tego co widzę komiksu nie czytałeś, a ten film tak się zupełnie przypadkiem zdarzyło, jest adaptacją komiksu!!! Ciekawe nieprawdaż? Jako adaptacja jest bardzo dobry. Postacie są płytkie, dialogi przewidywalne a i klimat jest tak dobry jak w komiksie. Obsada tez dobrze dobrana. Thomas Jane wiarygodnie oddał postać Franka Castle. Jedyna postać która nie przypadła mi do gustu to kreacja Johna Travolty (ale to tylko moje osobiste odczucie) Przy dośc niskim budżecie ten tytuł trzyma się mocno. Bo powiedzmy sobie szczerze, nie jest to ani X-men ani Spiderman. Jest to bardzo dobre kino akcji które każdy fan komiksu musi obejrzeć. A już na pewno jest lepszym wyborem od Ghost Ridera...

9/10

ocenił(a) film na 10
ludwisiu

zgadzam się z przedmówcą/przedmówczynią film jest naprawdę dobrą i solidną dawką kina akcji i aktor Thomas Jane wcielający się tu w Punishera jest napewno o niebo lepszy niż chaniebny Lundgren który niegdyś też wcielił się we "Franka Zamka" ...film mi się bardzo podobał ...i jest to jeden z TYCH filmów które mogę oglądać po parę razy i za każdym razem jest dobrą zabawą :) ...a i John Travolta nie był w tym filmie taki zły ...film oceniam na 9/10...dałbym dziesięć ale jako że nie jest to film idealny to dam tylko 9 ..dobra ekranizacja ...dobrego komiksu :) czekam na część drugą :P

ocenił(a) film na 6
marobot_2

beznadziejny film i zadne argumenty goscia majacego iles tam lunktow na fw mnie nie przekonaja i kazdego kto sie zna.To shit jakich malo.Punisher nawet w komiksie rozpierdala na kawalki wszystkich a tu byl lagodniejszy od batmana.Czeg sie zpodziewac po gosciu ktory robil swoj pierwszy film.Gowno jakich malo!!

Peterson_B

Po twoim nicku rozumiem że Spiderman natomiast jest super. Punisher i spiderman stoją na podobnym poziomie.Oba filmy do obejrzenia,ale nie ma sie czym zachwycać. Punisher jest niewykorzystaną do końca ambicją,a komiksów kilka widziałem i muszę przyznać że ciekawa postać to była. I główny aktor moim zdaniem średnio pasuje do swojej roli...