Nieporozumienie jak dla mnie ...oceniać tak wysoko tak kiepskie dzieło , pytanie do tych co dali
powyżej 6 :
Co wynieśliście dla siebie po tym filmie? ? no co ? jak gwałcić kobiety?
Pytanie do kobiet :
Czy jakiejkolwiek z was podobał się ten film?
Heh, mnie też się podobał, a to że były w nim brutalne sceny nie ma nic do tego. A podobał mi się dlatego, że pokazuje, że w życiu trzeba być przede wszystkim człowiekiem i jak nim być.
Dokładnie, film przekazuje uniwersalne wartości moralne, etyczne i po prostu życiowe takie jak to, że niezależnie od narodowości każdy jest człowiekiem, podziały są sztuczne, wojna bezsensowna, ludzie to zwierzęta (właściwie niewolnicy zakłamanych ideologii). Widać autor wątku nie nadaje się do oglądania takich filmów.
RANKING FILMWEBU NIE JEST WYZNACZNIKIEM DOBREGO KINA.
Może jeszcze pare lat temu był. Ale później za dużo "urozmaiconych gustownie"
uzytkownikow się zrobiło, i to wszystko sie porozjeżdzało Nie patrz na ranking.
Sam po obejrzeniu wiesz, który film jest godny top 100
Tak, podobał. Nieporozumienie to jeśli ktoś oglądając ten film zauważy głównie gwałcenie kobiet .
Masz rację, nie dość, ze jest niedorzeczny to ckliwy do bólu, grający na emocjach prostego człowieka, taki ciosak poniżej pasa, ( a co niech popatrzą, niech ich ruszy, niech poczują to w sercu i wątrobie, niech uklekną i patrzą na kolanach...) nie mam już ochoty na pisanie argumentów ,bo pisałam je już niejednokrotnie i dla pewnego poziomu ludzi i tak są nie zrozumiałe, zaś dla innych, myślących podobnie do nas, wręcz zbędne... Pozdrawiam
Niesamowite, ale jak juz chcesz zgrywac taka gornolotna, to moze naucz sie dziecko podstaw gramatyki jezyka polskiego. Dziekuje.
BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
88 miejsce pewnie dlatego, że oceniającymi są bezmózgie ziemniaki, dla których arcydziełem jest gniot Incepcja.
Amerykanie nie zrobili filmu o podobnej klasie od 10-leci.
Wszyscy uczestniczący w tejże dyskusji moim skromnym zdaniem powinni zadbac o wykształcenie-krytyka filmowego. Ileż wyczucia,znajomości ,fachowości. Jakiż pełen obraz koneserstwa. Gala samych profesjonalistów,ekspertów,specjalistów.....POZDRAWIAM SERDECZNIE "amator"