Jest to jedyny film polski od dłuższego czasu, który naprawdę chcę obejrzeć. Jestem w stanie za możliwość obejrzenia tego filmu zapłacić, i to nawet sporo. Co z tego, skoro w mojej sytuacji nie jest to możliwe. Parę tygodni temu wyjechałem do Anglii, tutaj w kinie tego filmu nie obejrzę.
Niestety kochani dystrybutorzy nie pozwolą na oglądanie tego filmu w kinie internetowym, czy też na jakąkolwiek inną formę dystrybucji.
I zamiast na mnie zarobić, nie dostaną ode mnie ani złotówki. Po prostu będę musiał poczekać na odpowiedniego torrenta. Bo nie zamierzam czekać na wydanie dvd (które notabene nastąpi pewnie później niż torrent w sieci), gdyż nie akceptuję tej formy dystrybucji.
Co mi po płycie, która zajmuje miejsce i może się zniszczyć. Mogę wykupić prawo do ściągania filmu z servera i korzystania z niego zgodnie z prawem autorskim, a nie jakąś g!$%#! płytę.
hehe jestem w tej samej sytuacji. raczej marne szanse abym go obejrzała we Francji. Ale przynajmniej mamy usprawiedliwienie dla piractwa :P