PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564694}
7,8 143 tys. ocen
7,8 10 1 142517
7,9 58 krytyków
Róża
powrót do forum filmu Róża

Bo chciałbym kupić mamie, gdyż bardzo chce obejrzeć ten film.

13.06.2012

użytkownik usunięty
jasio88thc

dzięki. szkoda, że tak długo trzeba czekać. Film już dawno miał premierę w kinach. Aż dziw bierze, że polskie filmy tak długo wychodzą.

ocenił(a) film na 10

Nie wiem, czy to dobry pomysł, kupować taki film jako prezent. Chociaż jest to arcydzieło pod względem artystycznym. Chodzi mi tutaj o brutalność.

ocenił(a) film na 9

Na Dzień Matki jak znalazł, choć premiera jest po

użytkownik usunięty
laxman

To prawda. Poczekam, no trudno.

ocenił(a) film na 7

dziś się pojawił na stronach dvd9, wiec masz szanse :-)

Jest już w wypożyczalniach.

No 13.06 cena do 55zł ja bardzo czekam na ten film i Kupie go na 100%

PawelKora

Za miesiac w media markt mozna będzie nabyc blu-ray w cenie 49,99, wiec warto się wstrzymać z kupnem dvd.

Xerxo

Tzn. ja Br prawie nie kupuje, wole DvD :) mam w Domu Kino domowe xD DvD wystarczy mi

PawelKora

wolisz gorszą jakosć i mniej dodatków? czy poprostu nie masz odtwarzacza bd?

użytkownik usunięty
Xerxo

Pochujony kraj, wszyscy się jarają Kac Wawą i innymi skuwiałymi produkcjami... a coś ambitniejszego przechodzi bez cienia zainteresowania. Im bardziej denne dzieło, tym głośniej o nim krzyczą.

Film jest już od kilku dni w empiku za 49,99 zł, ale ostrzegam, że jakość napisów jest fatalna! Ja widziałam film po raz drugi i łapię co nieco niemiecki, ale moi rodzice w odwrotnej sytuacji mieli nie lada problem ze zrozumieniem dużej części filmu. Świetny film, lecz wydanie na DVD ogromnie rozczarowujące.

bogusia_3

I nie chodzi bynajmniej o słabe tłumaczenia, lecz o BRAK większości (szacuję, że ok. 80%) napisów - do tego stopnia, ze tłumaczone są urywki zdań.