Pomysł na zrobienie tej bajki jest niesamowity , nawet jedna minuta nie zanudza.
Teksty polskie ( zwłaszcza Vanellopy ) są ekstra , zrozumiałe dla małych dzieci .
Bardzo efektywna i ciekawa bajka .
Zgadzam się. Film mnie w ogóle nie nudził. Teksty polskie też fajne i nawet dubbing ciekawy, ale jak oglądałam zwiastun to teksty były inne i niektóre ciekawsze, a je zmienili i angielska wersja (zwiatun), językowa wydaje mi się fajniejsza. Ale co z tego, skoro film jest niesamowity. Dałam 9/10, ale zastanawiam się czy nie dać 10. :D
W 100% zgodzam się z komentarzami powyżej, tylko, że ja dałem 10/10 + serduszko.
Czasami mam tak, że filmy czy bajki w pewnym momencie zaczynają mi się tak dłużyć, a tutaj 100 minut gapienia się w ekran z głębokim przejęciem.
Teksty i polska wersja językowa też niezła. Polecam ten film.
"Czasami mam tak, że filmy czy bajki w pewnym momencie zaczynają mi się tak dłużyć, a tutaj 100 minut gapienia się w ekran z głębokim przejęciem."
Dokładnie. Mam i miałam na filmie dokładnie tak samo.
A serduszko dałam od razu, a teraz zmieniłam na 10.
Chciałabym pójść drugi raz. Dawno mi się nie zdarzyło, żeby film mnie aż tak zauroczył, że tak bardzo chciałabym go oglądnąć w kinie 2 raz. Miałam tak z Harrym Potterem i Insygniami Śmierci 2.
Jadę 2 raz na Hobbita z bratem, ale chętnie poszłabym też na 'Ralpha', jeśli bym nawet nie wolała. O.o