PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7738}

Raport mniejszości

Minority Report
2002
7,3 232 tys. ocen
7,3 10 1 232377
7,2 62 krytyków
Raport mniejszości
powrót do forum filmu Raport mniejszości

Nie ma co narzekać, te fantastycznie długie przerwy na reklamy, beznamiętny głos lektora i przycięty dla potrzeb stacji telewizyjnych obraz. Gdybym oglądał film w TV za pierwszym razem, to nie wiem, czy zrobiłby na mnie pozytywne wrażenie, czyli takie, jakie robi na mnie zawsze, kiedy oglądam go na DVD. Bo jest to świetna rozrywka plus aktualny problem łapania złoczyńców przed popełnieniem ich rzeczywistych zbrodni. Ja bylbym przeciwny takiemu systemowi, ciekawe jak inni widzowie ustosunkowaliby sie do tego ważnego przecież zagadnienia. Jeśli macie swoją opinię na ten temat, to walcie tutaj śmiało!
PS. Jedyny minus filmu - sztuczne i cukierkowe zakończenie, które jednak nie niweczy pozytywnego wrażenia po obejrzeniu. Nawet gwiazdor Cruise zagrał tu przyzwoicie.
Mocne 8/10.

ocenił(a) film na 9
Thommy

Trzyma w napieciu, swietna fabula. Fajnie sie ogladalo. Dalem mu 9/10

Pucin

Jak sie ten film skończył? Nie obejrzałam go do końca przez te głupie reklamy na tvn :/ Złapali John'a? Pomimo wszystko także uważam, że był dobry, chociaż niestety nie zobaczyłam końcówki...PoZdRo! ;)

Thommy

mnie tez reklamy wkurzają .najgorsze jesto to ze leci se chamsko blok reklamowy ,potem reklamy filmów (i wtedy masz nadzieje ze juz zacznie sie film) ale nie kurwa- znów blok reklamowy! raz mieli taką zawieche ze zrobili tak dwie serie : Reklamy-zapowiedzi filmów ,seriali ,pierdół-Reklamy-Zapowiedzi-i dopiero film . kura wkurwić sie mozna na maksa.

ocenił(a) film na 8
Thommy

Ba... ale Polsat ma 3 razy dłuższe reklamy niż TVN wiec dobre i to :P