PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484297}

Red

2010
7,1 128 tys. ocen
7,1 10 1 127672
6,4 33 krytyków
Red
powrót do forum filmu Red

Słabiutki

ocenił(a) film na 3

Słabiutka komedia!

kawka2

słabiutki to ty jesteś w łóżku, ciekawy jestem Twojego pomysłu na film żałosny krytyku...

Mothyff

tak sobie możesz do kolegów z kościółka mówić kretynie, a nie do gościa, który ma racje, a i gust ma od ciebie lepszy

Vaylander

bardzo fajny film - polecam !!!

Vaylander

"Kolegów z kościółka"??!! Serio?? no i chwała, że jest was tylko dwóch, bo film jest zajebisty:D

kawka2

bo to jest głównie film sensacyjny, a największe jajca są z Malkovicha. "Biorę Misia!"

ocenił(a) film na 8
darek12322

Film świetny. W swojej klasie prawdziwa rewelka. Dawno tak się nie ubawiłem. Brakowało mi ostatnio takich wyluzowanych tytułów. Malkovich był świetny. do tego fajna pasująca do klimatu muzyka:). Co do czepialskich, to nie wiem o co wam chodzi. Może sformułujcie wreszcie jakąś dłuższą myśl na ten temat. Pozdrawiam.

Skogtroll666

zgadzam się ;)

ocenił(a) film na 8
Skogtroll666

Dokładnie! :)

ocenił(a) film na 7
Skogtroll666

Potwierdzam. Przyjemne niezobowiązujące kino. Jest akcja, jest z przymrużeniem oka. Nie jest bardzo, bardzo przesadzony. I tyle.

ocenił(a) film na 10
zasadzka_2

film rewelka i koniec ;) tekst "biorę świnkę"rozwala ;) podajcie mi przykład polskiego filmu lepszego od tego. podpowiem nie ma takiego ;)

ocenił(a) film na 10
Skogtroll666

Bezapelacyjnie się z tobą zgadzam.

ocenił(a) film na 7
darek12322

"idę po śwnię" ! A nie zapomnielicie o Morganie- cena gdy prosi pielęgniarkę o pomoc przy antenie:)

ocenił(a) film na 7
kawka2

Nie ma to jak wartościowa i podparta argumentami recenzja