Replikanci

Replicas
2018
5,5 8,5 tys. ocen
5,5 10 1 8524
2,0 2 krytyków
Replikanci
powrót do forum filmu Replikanci

Film wcale nie jest taki zły, zasłużył na mocne 6. Nie ma tu jakiegoś głębokiego przesłania, ale warto obejrzeć dla rozrywki

ocenił(a) film na 9
tisoc

Poczytaj swoje wiadomosci i nie pij juz tyle. Czekam na twoj przyjazd. No, chyba, ze jestes jak krowa, ktora duzo ryczy a malo mleka daje.

BenMaciag

To ty poczytaj bo je nie rozumiesz Nigdzie nie pisałem że cię zabiję cz pobiję NIGDZIE NIE ZNAJDZIESZ TAKIEGO FRAGMENTU BO GO NIE MA. Wymyślasz jakieś faszystowskie bzdury bo to jest twój świat zabić albo pobić....

ocenił(a) film na 9
tisoc

Nie oderacaj kota ogonem. Po co chciales do mnie przyjechac?? Na piwko? Ja mam z kim pic, towarzystwa nie potrzebuje, tym bardziej twojego. A teraz nie udawaj swietoszka. I tak bys nie przyjechal, bo strach by ci nie pozwolil. A przy klawiaturze kazdy chojrak. A teraz spadaj, bo mnie nudzisz...

BenMaciag

chciałem z Tobą pogadać. Twój świat zakłada tylko przyjazd by pobić lub zabić. CZY TY NIE WIDZISZ JAK BIEDNY JESTEŚ ŻAŁOSNY FASZYSTO. Pobić zabić tylko taki pojęcia rozumiesz....żal mi cię biedaku

tisoc

uwierz w w to ludzie przyjeżdżają do siebie by z porozmawiać z sobą. ale wyprali ci mózg proszkiem ixi

ocenił(a) film na 9
tisoc

Dojechac to znaczy rozmawiac?? Jestes niedorozwiniety??

BenMaciag

SŁOWNIK PWN podaje DOJECHAĆ- zbliżyć się do kogoś, https://pl.wiktionary.org/wiki/dojecha%C4%87
I KTO TU JEST NIEDOROZWINIĘTY?

ocenił(a) film na 9
tisoc

Przestan smierdziec.

BenMaciag

to ty tu jesteś śmierdzielem faszystowskim

ocenił(a) film na 9
tisoc

Dorosnij. Kiedy przyjezdzasz? Co, strach cie oblecial? Porozmawiamy sobie, dostales adres to teraz sie nie wymiguj. I nie sciemniaj, te twoje gadki na mnie nie dzialaja.

BenMaciag

i tak byś nie przyszedł a twój faszystowski smród zabija na odległość....

ocenił(a) film na 9
tisoc

Jak to nie, do pubu mam 5 min. z domu. I nie malpuj po mnie. Naprawde masz takie niskie IQ, ze nie mozesz zadnego tekstu sam wymyslec?? Ja o faszyzmie i ty tez, ja o smrodzie i ty tez... cale zycie z wariatami...

BenMaciag

zwariowałeś ja mam ciebie małpować? małpować zwyrola faszystę, który chce palić ludzi? Odbiło ci już na maxa faszystowski megalomanie. CHŁOPIE CIEBIE TRZEBA IZOLOWAĆ I LECZYĆ A NIE MAŁPOWAĆ BO JESTEŚ WRZODEM NA TKANCE SPOŁECZEŃSTWA!!!!

ocenił(a) film na 9
tisoc

No to po co malpujesz? Piszesz jedno, robisz drugie. Jestes po prostu hipokryta.

BenMaciag

chłopie ty masz tak nasrane w swojej faszystowskiej główce że szkoda tracić czasu na próbę rozmowy

ocenił(a) film na 9
tisoc

A co chcesz mi jeszcze nasciemniac? Juz i tak ciagle krecisz a potem sie wypierasz. Rzucasz jakies durne hasla rodem z czasow okupacji i myslisz, jak wielu na filmwebie, ze jestes jakas wyrocznia decydujaca jaki film jest dobry, a jaki nie. Pelno jest takich doradcow i znawcow jak ty. Wymadrzac sie kazdy umie. Film niedobry... Biedny widz. Pokrzywdzony przez producentow filmu. Pretensje do garbatego, ze ma dzieci proste. To nie ogladaj, daj 1 gwiazdke i wlacz drugi a nie bedziesz zatruwal atmosfere na filmwebie.

BenMaciag

trzeba być baranem by odebrać mój tekst o spaleniu 1:1 TO BYŁA IRONIA Faszysto jak możesz spalić film w dzisiejszych czasach,? człowieka spalić już niestety można... Jesteś taki pusty i nadęty że z marszu przebijasz tonę pustaków na budowie. Jedynym twoim argumentem jest siła" ja mnie zobaczysz" Faszysto znajdź sobie pantofelka(jednokomórkowiec) to jest nadzieja, że go zrozumiesz, a jak nie to go spalisz, u ciebie w pubie w Anglii.....

ocenił(a) film na 9
tisoc

A myslisz, ze ja powaznie pisalem o paleniu ludzi?? Ogarnij sie, bo daleko z takim mysleniem nie zajedziesz, hehe. A oburzyles sie, jakby mial ktos przyjsc do ciebie do domu i cie spalic. W jakim ty swiecie zyjesz?? Obudz sie i mysl troche.

BenMaciag

Piszesz o paleniu ludzi namawiasz mnie bym się spalił(filmweb blokuje twoją wypowiedź) to ty się obudź faszysto, przy tekstach typu "spalić kogoś "nie ma żartów

ocenił(a) film na 9
tisoc

Jasne. Tak sobie tlumacz. Nie moge uwierzyc, ze ty uwierzyles, ze ktos cie spali. W sw Mikolaja tez wierzysz? Chyba masz 12 lat... Nie moge... Cale zycie z wariatami...

BenMaciag

Przeczytaj sobie kroniki kryminalne, gdzie roi się od podpaleń ludzi....

ocenił(a) film na 9
tisoc

Nie czytam takich bzdur...

BenMaciag

Bzdurą to jesteś ty od samego początku do końca faszystowska gnido

ocenił(a) film na 9
tisoc

Tylko nie pisz, ze oprocz wiary w kroniki kryminalne wierzysz tez w plaska ziemie, bo padne z brechtu:)

BenMaciag

wierzę, że faszyści znikną z powierzchni ziemi

ocenił(a) film na 9
tisoc

Ty bedziesz pierwszy:D

ocenił(a) film na 9
tisoc

I nie wrzeszcz tak, bo wygladasz jakbys byl napiety jak barania torba, haha:):)

jaricz

Zluzuj koleś, nie każdy chce non stop oglądać Ojca chrzestnego albo taksówkarza. Jeśli taki film oceniasz na 1 to powinieneś chyba nieco podszkolić się z wartościowania filmów. Duuuużo gorsze szmiry widziałem, lepsze też, ale ten jest ok.

ocenił(a) film na 8
Bouligirl

Bardzo fajny film.Polecam

ocenił(a) film na 3
Bouligirl

Oj, nie, po pewnym czasie już nawet śmiać się z tego nie chce, bo to przekracza granice przyzwoitości. Film jest naprawdę słaby. Ale też chce mieć przenośny zestaw do klonowania.

W ogóle jaki wredny ch*j ten Keanu - wyciągnął akumulatory wszystkim sąsiadom, a sobie zostawił :) Bryka przed rodziną!

ocenił(a) film na 7
Bouligirl

dobre fajne kino. Bardziej fajny niż matrix

ocenił(a) film na 9
magik30

Duzo lepszy od Matrixa. Bike go na glowe.

ocenił(a) film na 6
Bouligirl

w sumie końcówka zabawna jak się na to patrzy po obejrzeniu... wszyscy na coś czekali a tu bum bum i familijny koniec filmu... ;)

ocenił(a) film na 10
Bouligirl

Fajny, oglądnąłem przez przypadek ale nie jest to zmarnowany czas. Dobrze się ogląda takie SF

ocenił(a) film na 6
Bouligirl

Zgadzam się z autorem tematu. Trzeba ocenić samemu. Dla mnie np. film był średni i dobry jest dla zabicia czasu.

Bouligirl

Bez świrowania i dawania 1 lub 9!
Wg mnie film na 6, dupy nie urywa ale tragedii nie ma, ot taki interesujący film na wieczór. Ogólnie można obejrzeć :)

Bouligirl

Nawet mnie wciagnal,po opiniach myslałem ze jakas padaka,ale nawet przyjemnie sie ogladało