Wiem ze nie powinnam tutaj tego umieszczac ale na forum nikt mi nie odpowiada a bardzo mi zalezy . Film jest z przed 2, 3 lat . amerykanski , angielski albo francuski . Pamietam ze byl narkotykach , byla taka scena ze koles wciagnal kreske z reki ( miejscy pomiedzy duzym palcem a wskazujacym ) byly tez dwie przyjaciolki ktore razem uprawialy seks jak ich partnerzy wyszli z domu . kojarzy ktos ? bardzo bym prosila o odpowiedzi
Prędzej trafię chyba 6 w totka niż zgadnę.Napisz coś więcej chociaż bardziej go opisz albo podaj dokładny rocznik.Z tego mizernego opisu przychodzi mi tylko do głowy "trzynastka"
ten film jest malo znany , rocznika nie pamietam , pamietam ze byla jeszcze taka scena ze facetem ktory mial chory fetysz i kazal jakiejs babie zeby sie zalatwila na szklany stol a on pod nim lezal , cos takiego mniej wiecej . nie jest to film o nastolatkach raczej w wieku 24-30 ( glowne polstacie ) . wydaje mi sie ze hanlowali narkotykami ale nie jestem pewna . cos zwiazanego w kazdym razie z dragami
Napisz do mnie na e-mail tazos5@tlen.pl to odpiszę kilka tytułów tego filmu.
Ale na e-mail bo rzadko tu bywam, a pocztę mam praktycznie cały czas włączoną.
Jakoś mi się skojarzyło z http://www.filmweb.pl/film/Odlot-2010-506883, ale to nie pewniak bo ten film widzialem jakos 1,5 roku temu wiec dokladnie nie pamietam.