PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 685386
7,6 65 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Wiem ze nie powinnam tutaj tego umieszczac ale na forum nikt mi nie odpowiada a bardzo mi zalezy . Film jest z przed 2, 3 lat . amerykanski , angielski albo francuski . Pamietam ze byl narkotykach , byla taka scena ze koles wciagnal kreske z reki ( miejscy pomiedzy duzym palcem a wskazujacym ) byly tez dwie przyjaciolki ktore razem uprawialy seks jak ich partnerzy wyszli z domu . kojarzy ktos ? bardzo bym prosila o odpowiedzi

ocenił(a) film na 9
xxClaudCaxx

m jak miłość wersja hard

ocenił(a) film na 10
2ck

rozwaliłeś/aś mnie kolego/koleżanko :D

ocenił(a) film na 10
fallowy

no mnie tez ;D

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 10
xxClaudCaxx

Prędzej trafię chyba 6 w totka niż zgadnę.Napisz coś więcej chociaż bardziej go opisz albo podaj dokładny rocznik.Z tego mizernego opisu przychodzi mi tylko do głowy "trzynastka"

ocenił(a) film na 10
katakumby0

ten film jest malo znany , rocznika nie pamietam , pamietam ze byla jeszcze taka scena ze facetem ktory mial chory fetysz i kazal jakiejs babie zeby sie zalatwila na szklany stol a on pod nim lezal , cos takiego mniej wiecej . nie jest to film o nastolatkach raczej w wieku 24-30 ( glowne polstacie ) . wydaje mi sie ze hanlowali narkotykami ale nie jestem pewna . cos zwiazanego w kazdym razie z dragami

xxClaudCaxx

Napisz do mnie na e-mail tazos5@tlen.pl to odpiszę kilka tytułów tego filmu.
Ale na e-mail bo rzadko tu bywam, a pocztę mam praktycznie cały czas włączoną.

xxClaudCaxx

Jakoś mi się skojarzyło z http://www.filmweb.pl/film/Odlot-2010-506883, ale to nie pewniak bo ten film widzialem jakos 1,5 roku temu wiec dokladnie nie pamietam.

ocenił(a) film na 10
Exelsio

Nie , to nie ten ;)