Film na poziomie.Jest rewelacyjny.
Wstrzasnal mna do glebi i uwazam, jak wielu z Was zapewne, ze powinien byc filmem obowiazkowym w szkolach gimnazjalnych i licealnych.
Zgadzam się. Film chyba nikogo nie zostawia bez refleksji. Zgadzam się również z pomysłem na oglądanie filmu w szkołach, ale chyba gimnazjum to za wcześnie.
Hmm.Gimnazja.Być może to za wcześnie...Ale akurat w tym gimnazjum, w którym ja byłam...ta młodziez mnie przerazała.Dlatego mysle, ze moze choc w 3 klasie gim. mozna by puscic.
Mam wrazenie, ze teraz coraz wczesniej smarkacze robia z siebie dorosłych.
Glamour, właśnie chyba przez to całe 'zjawisko' gimnazjum, młodzi robią z siebie dorosłych. Kiedy szóstoklasista rusza do gimnazjum, myśli że cały świat może być jego. Oczywiście nie jest to reguła, ale w czasach ośmioletniej podstawówki na pewno było mniej 'dorosłych dzieci'.
Zdecydowanie.Masz racje. To straszne co mozna teraz zastac w szkolach ponad podstawowych.Te dzieciaki mysla, ze sa cool, kiedy sie szprycuja :| I nie rozumieja kiedy inni maja pretensje.Bo przeciez nie robia nic zlego.
Najgorsze, ze dla takich malolatow, ten film nie bedzie pewnie mial znaczenia.
Wydaje mi sie, ze trzeba troche dorosnac, by zrozumiec przekaz, rzeczywistosc, ktora zostala ukazana w tym filmie.