W katowicach we wszystkich kinach, jak na razie nie ma opcji zobaczenia tego filmu w 2D, dziwna praktyka przymuszania do nowej "jakości"...nie dość że płacąc za bilet sporo kasy zmuszają nas do oglądania durnych reklam wprost z reklamowego bloku telewizyjnego to jeszcze to...
Bo ten film kręcono kamerami 3D specjalnie pod 3D i tak właśnie ten film należy oglądać, bo inaczej straci się masę spektakularnych ujęć. (Nie mówiąc o niesamowitej głębi obrazu)
No i to jest właśnie dowód na to, że ten film nakręcono TYLKO po to, żeby ukazać możliwości 3D, które jak już wcześniej pisałem - i tak mnie nie zachwyciły
Zawsze można poczekać i obejrzeć spokojnie oldschoolowe DVD w 2 wymiarach :P
Ja byłem zatwardziałym przeciwnikiem 3D w filmach, bo te wszystkie konwertowane filmy były absolutnie nie do obejrzenia! Afterlife natomiast zaskoczyło mnie niesamowicie. Wykorzystanie sprzętu od Camerona dało niesamowity efekt :)
Może i specjalnie pod 3D ale nie oszukujmy się, gdy podejść z boku ekran jest nadal płaski :D czasem nawet wklęsły :)
Film to film, nic nie zmieni tego starego wynalazku, no chyba że wejdzie nowa technologia projekcji 3D, hologramu itp. ale to za kolejne 100 lat :)
Może i można poczekać ale prędzej pirata zobacze...sami do tego zmuszają no...:)
jesteś pewnie jednym z tych zimnokrwistych których nic nie rusza i nic nie zachwyca
Wierz mi że nie. Jest naprawdę sporo filmów które mnie naprawdę zachwyciły i sporo takich, na których się popłakałem ze wzruszenia... ale jeszcze nigdy nie zachwycałem się efektami specjalnymi ani 3D, bo te rzeczy nie są tego warte.
to po chuj leziesz na film 3d z efektami specjalnymi .... ja nie lubie melodramatów to nie chodze na nie do kina i już
Ty się tak Skrapi nie ciskaj do ludzi bo żyłka Ci pęknie ;D Zaparz sobie meliski na uspokojenie i jeszcze raz pomyśl zanim coś napiszesz ;)
Po to że jako fan gry mam taki obowiązek, to wynika z mojego wewnętrznego przekonania, a skoro nie puszczają go inaczej jak tylko w 3D to byłem na to skazany, ale ja nie pisze że 3D było złe. Po prostu mnie nie zachwyciło, a nie że było złe. Poza tym żeby jakiś film skrytykować to trzeba go najpierw obejrzeć.
Od dzisiaj zdejmóje z Ciebie ten obowiązek i już nie bedziesz musiał chodzić na takie filmy ..... Gotowe