Efekty wciskają w fotel bo film jest zrobiony w technologi która była przy Avatarze, kilka razy przetarłem odruchowo krew z okularów i pomazałem je paluchem:) 3d jakiego do tej pory nie widziałem w filmie akcji. Akcja od pierwszych minut do samego końca. Po napisach jest scena nie wychodzić z kina za wcześnie. No i oglądajcie uważnie bo jest masa szczegółów które pewno będą istotne w kolejnej części. Polecam bo jak dla mnie rozrywka jakiej jeszcze nie było w 3d. I nie piszcie ze film nierealny bo na ulicy jeszcze zombiaka nie spotkałem to i inne akcje nie muszą być realne:)
A ile ci zapłacili za ta propagandę?;) Jak Avatar nie zrobił na mnie wrażenia, to RE:A może mnie powalić? Czy shurikeny wylatujące poza ekran i pędzące na moja mordę niczym stado wygłodniałych galerianek na odpicowanego lalusia, mogą mną wstrząsnąć do głębi?
Uważasz że tylko Twoje zdanie i doznania z filmów 3d są jedyne i słuszne? Mylisz się są widzowie którym takie filmy się podobają i ja jestem jednym z nich. Nie mam zamiaru dalej Ciebie przekonywać twoja kieszeń twój portfel. Ja nie żałuje że byłem i widziałem i jak ktoś lubi dobrą rozrywkę oraz 3d nie będzie zawiedziony.
No ja niestety nie znoszę filmów 3D i mam nadzieje że będą wyświetlać u mnie normalnie, bo na 3D się na pewno nie wybiorę. Byłem już na wielu filmach 3D (między innymi na nadmienionym już Avatarze) i żaden mnie na kolana nie powalił. Jak dla mnie to szkoda kasy na te 3D całe. Ten system jest jeszcze tak niedopracowany że szkoda gadać.