PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657675}

Rio 2

2014
6,6 25 tys. ocen
6,6 10 1 25141
5,7 7 krytyków
Rio 2
powrót do forum filmu Rio 2

Imdb, ocena: 6,9/10
Rotten Tomatoes: 48%

Sam nie wiem co o tym myśleć, czytałem różne opinie na internecie że bardzo słaby scenariusz,
gorszy od jedynki a te oceny to po części potwierdzają.

ocenił(a) film na 9
maladzonaga

Ja tam sceptycznie do tego podchodzę. Wolałbym, żeby akcja toczyła się w Rio. Bardziej podoba mi się "magiczne" Rio de Janeiro od jakiejś dżungli.

ocenił(a) film na 9
_Anonim_

Widziałem już kawałek filmu - wersja angielska, nagrywana pod kątem i jakość chyba 144p. Tylko dźwięk na końcu ucięty, da się oglądać ale wywaliłem bo oglądając w takiej jakości - co to za przyjemność z oglądania jakiegokolwiek filmu? Mnie się tam jakoś podobał, ale i tak nie pobije jedynki (która moim zdaniem mogłaby być trochę dłuższa, bo mi się krótka wydaje - ~85 minut.)

ocenił(a) film na 5
_Anonim_

Druga część trwa 101 minut ale pewnie włączone są do tego napisy końcowe. Dla mnie osobiście nie jest ważna długość filmu.

ocenił(a) film na 5
_Anonim_

Zgodzę się co do Rio, to bez wątpienia magiczne miasto z pięknymi krajobrazami, jednak znudziłby mnie ten film gdyby akcja znowu toczyła się w tym samym miejscu. Poza tym pierwsze kilkanaście minut akcji toczy się właśnie tam ;)

maladzonaga

ANTYFEMINISTYCZNA recenzja filmu na godnym polecenia kanale:

https://www.youtube.com/watch?v=2L3QzdUo2a0

NaWspak

Była już o tym mowa w innych tematach - tego czegoś nie da nazwać się recenzją filmu - to jest idioctwo moim zdaniem.