gdyby w tym filmie NIE grali Johnny Depp i Helena Bonham Carter. Ale nie, pewnie obsada będzie wyglądać tak:
Morticia - Helena Bonham Carter
Gomez - Johnny Depp i Jego Bogata Mimika
Wednesday - Helena Bonham Carter
Wujek Fester - Johnny Depp
Babcia - Helena Bonham Carter w swojej codziennej fryzurze
Pugsley - klęczący Johnny Depp
Rąsia - Tim Burton
Oby nie.
Pełna racja! Helena Bonham Carter i Johnny Depp to, nie przymierzając, moi ulubieni aktorzy i (wg mnie) najlepsi ze wszystkich innych, jakich kiedykolwiek widziałem na scenie.
Gdyby robili z siebie pośmiewisko na ekranie, to owszem, ciężko byłoby trawić coś takiego, ale nie mogę się przyczepić do tego duetu (albo raczej tercetu + Tim)
No właśnie, to podobno ma być animacja, więc nie masz się czego obawiać. Nie musiałaś się tak unosić, tylko się ośmieszasz.
Z resztą sądzę, że Burtona dobrze dobrałby obsadę, moim zdaniem Helena pasowałaby do klimatu filmu- tytle, że nie jako Morticia, ale jako Babcia. A co do Deppa, to sam nie wiem, poradziły sobie z rolą Gomeza, ale wiele osób czuje jego przesyt, więc może zagrałby ktoś inny.
ty się ośmieszasz, przecież Gothabella napisała swój komentarz z przymrużeniem oka (klęczący Johnny Depp ;D), nie ma się czego czepiać
masz rację!!! szczęście że to będzie animacja chociaż i tak głos będzie pewnie podkładał dżony :/ :/ :/