PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566036}

Rodzina Addamsów

The Addams Family
2019
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19201
5,5 19 krytyków
Rodzina Addamsów
powrót do forum filmu Rodzina Addamsów

Byłoby już nudno jakby znowu Depp się pojawił w filmie Burtona. Jednak jedynym chyba, kto udźwignie klimat Rodziny Adamsów jest właśnie Tim Burton.

Szajba

Może i nudno, ale Depp według mnie byłby idealnym Gomezem. Z bródką i zaczesanymi włosami :) No nie wiem, jakoś mi bardzo pasuje do tej roli.

Szajba

może i tak, ale poprę komentarz wyżej - Depp byłby bardzo dobrym kandydatem do tej roli :)

april_flower93

Deep może być, ale jak Helena Bonham Carter będzie Morticią to słabo. Nie wyobrażam jej sobie w tej roli.

claires

w sumie masz racje. chociaż uwielbiam Helenę, to do tej roli nie pasuje.

claires

Morticia jest chuda i wysoka, a Bonham Carter wygląda na niską i ma troche ciała.

kathrina357

Helena była wspaniałą Królową-Matką w "King's speech" najbardziej uwielbiam ja za tę rolę:)

Szajba

Czy ktoś zauważył, że to będzie animacja? Można dyskutowac jedynie o głosach bohaterów.

Piotr_W_

A fakt :) Nie zauważyłem. W takim razie Depp może być. Chociaż może Keatona by w końcu wskrzesił!!

Szajba

idealnym gomezem bylby Banderas

ocenił(a) film na 7
Mistrzak

POPIERAM w zupełności ! ;)

Mistrzak

Pasowałby.

Szajba

Jak dla mnie dla mnie, nie nadaje sie on na Gomeza. Mam nadzieję że zagra go ktos inny.

Szajba

Nudno?! Według mnie 'filmowy duet' Burton&Depp jest wprost idealny.

Pingwinnn0909

Depp nie może być nudny. a trio Burton-Depp-Bonham Carter jest mega mega mega. :)

hoczyk

Zdeeeeeeecydowanie!!!!