Dużo śmiechu :)
Targanie sutków, bełty w jądrach i lalusiowaty elf-fajtłapa. Świetna bajeczka, aczkolwiek raczej dla większych dzieci, bo scena, w której widzimy miecz wbity w d*** mnie rozwaliła, ale dzieciaka może zniesmaczyć.
fajny film animowany. Oglądając go miałem wrażenie, że oglądam parodię władcy pierścieni. I jak na parodię muszę przyznać, że im się udała.
bo to była parodia władcy pierścieni :D Lameras - Legolas :D zamordor był przecież. Posagi tych elfów. i dużo więcej :D Dawno się tak nie uśmiałem "ale został raniony w klatę" i ten róg na wylot :D
Bajka o lekkim zabarwieniu erotycznym ale zrobiona z humorem.Tylko dla osób pełnoletnich .Ocena 9/10
Fajnista "bajka" , zabarwienie też niczego sobie;) i ten malutki Romek, który ma DUŻEGO ... ducha w sobie
Pełna beka, a motyw rwania laski na gitare i te ruchy ręką - spadłem z fotela :D Stary koń ze mnie ale takie bajeczki to mogę codziennie.
Pozdrawiam:)
Co masz na myśli? Bo jak dla mnie totalnie zniewieściały elf jest fenomenalny. A zwłaszcza jego gejowskie zapędy :D
Właśnie to chciałam powiedzieć. Scena "Ciii, a grałeś kiedyś w dwie wieże?" jest najlepsza. xD
Nie byłby tak fenomenalny gdyby nie aktor, który podkładał mu głos :-D A mnie najbardziej ubawiła scena, jak Roman się natarł tym niewidzialnym mazidłem i nie posmarował się TAM. I to TO samo latało po tej wieży... LOL padłam...
Ale faktycznie świetna parodia Władcy Pierścienia. Jako że lubię trylogię Tolkiena to bardzo mi się podobało. Ale to zdecydowanie nie jest dla dzieci, jak dla mnie limit wiekowy powinien wynosić 16+ młodsze dzieci mogą doznać szoku. Czy ten film ma jakiś limit wiekowy?