PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566438}

Roman Barbarzyńca

Ronal barbaren
2011
6,1 31 tys. ocen
6,1 10 1 30536
4,4 9 krytyków
Roman Barbarzyńca
powrót do forum filmu Roman Barbarzyńca

Dużo śmiechu :)
Targanie sutków, bełty w jądrach i lalusiowaty elf-fajtłapa. Świetna bajeczka, aczkolwiek raczej dla większych dzieci, bo scena, w której widzimy miecz wbity w d*** mnie rozwaliła, ale dzieciaka może zniesmaczyć.

Lukas_Art

Dokładnie fajna bajeczka ale dla młodzieży i jak słyszałam dorosłych też rozbawiła :)

Lukas_Art

fajny film animowany. Oglądając go miałem wrażenie, że oglądam parodię władcy pierścieni. I jak na parodię muszę przyznać, że im się udała.

ocenił(a) film na 8
pawel_murdock

bo to była parodia władcy pierścieni :D Lameras - Legolas :D zamordor był przecież. Posagi tych elfów. i dużo więcej :D Dawno się tak nie uśmiałem "ale został raniony w klatę" i ten róg na wylot :D

ocenił(a) film na 10
DarkBartek

Bajka o lekkim zabarwieniu erotycznym ale zrobiona z humorem.Tylko dla osób pełnoletnich .Ocena 9/10

kevinek

Fajnista "bajka" , zabarwienie też niczego sobie;) i ten malutki Romek, który ma DUŻEGO ... ducha w sobie

ATTAGA08

Pełna beka, a motyw rwania laski na gitare i te ruchy ręką - spadłem z fotela :D Stary koń ze mnie ale takie bajeczki to mogę codziennie.

Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 9
Lukas_Art

Lameras niszczy system w tej bajce xDD

Misae

Co masz na myśli? Bo jak dla mnie totalnie zniewieściały elf jest fenomenalny. A zwłaszcza jego gejowskie zapędy :D

ocenił(a) film na 9
Lukas_Art

Właśnie to chciałam powiedzieć. Scena "Ciii, a grałeś kiedyś w dwie wieże?" jest najlepsza. xD

ocenił(a) film na 8
Misae

Nie byłby tak fenomenalny gdyby nie aktor, który podkładał mu głos :-D A mnie najbardziej ubawiła scena, jak Roman się natarł tym niewidzialnym mazidłem i nie posmarował się TAM. I to TO samo latało po tej wieży... LOL padłam...

Ale faktycznie świetna parodia Władcy Pierścienia. Jako że lubię trylogię Tolkiena to bardzo mi się podobało. Ale to zdecydowanie nie jest dla dzieci, jak dla mnie limit wiekowy powinien wynosić 16+ młodsze dzieci mogą doznać szoku. Czy ten film ma jakiś limit wiekowy?