twórczości tolkienowskiej na ekranie tylko czy taki przeciętny oszołom czyli fan Tollkiena zrozumie ten film i aluzję w nim występujące ? Jest tu wiele odnośników do filmów o hobbitach.
Dla normalnej reszty społeczeństwa filmik przezabawny warty zobaczenie taka inna kreskówka niż wszystkie. Film raczej nie dla dzieci najmłodszych.
co ty chrzanisz?
Jakie aluzje, zwykłe parodie.
Wiele jest powieści o elfach, a akurat twórcy filmu wybrali pomysły Tolkiena. I to nie ma nic do rzeczy.
Co ciekawe co mają do tego hobbici?
Przeciętny oszołom ogląda ekranizacje Tolkiena, tak? Normalna reszta społeczeństwa nie ?? Co to ma być? I to pisze człowiek o nicku lubie tulipany... Zresztą, sam fakt że filmik jest dla ciebie przezabawny, mówi samo za siebie. Gratuluję inteligencji kury!
No niestety nikt normalny nie daje filmom które powstają na podstawie książek Tolkiena oceny 10/10. Te filmy są płytkie.
Tak naprawdę tylko Hobbit mnie zaskoczył pozytywnie i mam nadzieję że kolejne filmy będą na takim poziomie. Reszta to tylko przerost ambicji nad treścią.
Nie mam nic więcej do powiedzenia. Poziom dyskusji jest tak niski, że aż mi żal że ją prowadzę. Proszę się nieco ogarnąć . Może w życiu pomoże panu/pani oglądanie nieco ambitniejszych filmów niż kreskówka o chłopcu z gołą dupą... pan/pani jest zdecydowanie bardziej normalny/normalna niż ktoś kto ogląda i lubi Tolkiena.... bravo!
Co do Romana Barbarzyńcy. Film nie dla wszystkich jak sama widzisz. Niektórzy nie dostrzegą głębszej treści tej animacji.
Przeczytałem jakie komentarze wystawia ten pan, i cofam to, co powiedziałem.
To po prostu idiota próbujący sobie samoocenę. Tak czy siak, absolutnie nie karmić go dyskusją! Jeszcze pomyśli, że jego myśli są coś warte.