Za dużo seksizmu w tej bajce. Gdybym była matką nie chciałabym żeby moje dziecko oglądało
taką bajkę... Dodatkowo teksty według mnie żałosne i mało śmieszne, wymuszone wręcz. Miało
być śmiesznie i nowocześnie a wyszło momentami wulgarnie jak na bajkę i zwyczajnie głupio.
hmmmmm twoim zdaniem bajka zawiera za dużo seksizmu a bajka od niedawna ma status 15+ gdzie to i tak za dużo bo już w programie cejrowskiego który jest od 12 lat o ile się nie mylę można zobaczyć kobiece piersi gdzie to wszystko jest zakryte inna sprawa większość osób w mojej podstawówce grało w gry od lat 16 mając tylko po 12 lat albo i nawet troszkę mniej także wy kobiety za dużo dramatyzujecie jak jeszcze z dziewczynami jeżeli chodzi o wychowanie powinno się być ostrożnym to z chłopakami jest tak naprawdę zupełnie inaczej w męskiej naturze jest to że czasem chcesz kogoś walnąć bo ci się nudzi itd no rozumiem jak napisałem z dziewczynami okej ale nie róbmy z chłopaków 10 letnich takich znowu dzieciaków bo jak będzie się wychowywać chłopca na lalusia to sobie później nie da rady jeszcze rok temu chodziłem do gimbazy i wiem że tam już nie ma żartów