PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10055769}
6,2 3,5 tys. ocen
6,2 10 1 3524
6,9 30 krytyków
Rzeczy niezbędne
powrót do forum filmu Rzeczy niezbędne

Wiem że zapewne posypią się głosy że była w swojej roli irytująca ale moim zdaniem zagrała wzorowo. Jej aktorstwo robiło tym większe wrażenie gdyż moja znajoma z nieprzepracowaną traumą zachowywała sie dokladnie tak samo. Jej bohaterka to przykład osoby która przez całe życie idzie z poczuciem niesprawiedliwości i bywa nieobliczalna. Nie do końca umie kochać bo nikt Jej kochać nie nauczył. Jednego dnia jest kochającą matką a drugiego rzuca wszystko i pijana wsiada do samochodu przypadkowego faceta. Chyba nie dało sie lepiej obsadzić tej roli.

ocenił(a) film na 6
BMovieManiac

Powiem tak, a raczej napisze. Rola życia, to zdecydowanie za dużo. Jednak, po tym jak ostatnio oglądaliśmy Ją tylko u jednego reżysera, to naprawdę pokazała " pazurek ". Tym bardziej, że sama pisała scenariusz. I dobrze, bo pokazała że umie zagrać " coś " innego i ma ku temu potencjał. 

BMovieManiac

Wg mnie to obraz konkretnych zaburzeń psychicznych. Mi się to bardzo ciężko oglądało, ale ze względu na kaliber problemu bohaterka granej przez Warnke.

BMovieManiac

zgadzam się w pełni, też podobała mi się jej kreacja. I muzyka, sam film, jednakowoż, średnio przypadł mi do gustu, końcówka trochę podniosła ocenę.

ocenił(a) film na 7
BMovieManiac

Dla mnie gra Katarzyny Warnke była sztuczna. Oglądając miałam wrażenie, że ma problem z rolą kobiety targanej traumą. Natomiast bardzo podobały mi się role pozostałych aktorek.