PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655844}

Sąsiedzi

Neighbors
2014
6,1 123 tys. ocen
6,1 10 1 123446
5,8 43 krytyków
Sąsiedzi
powrót do forum filmu Sąsiedzi

Trailer zapowiadał się wyśmienicie, jednak sam film niestety, ale dokładnie na odwrót(!) - przez co
pierwszy raz odkąd pamiętam, opuściłem Kino podczas seansu! To NIE jest Komedia, to jest ŻENADA!!!!!

Dwójka głównych bohaterów to: chodzące, skretyniałe, totalnie nieodpowiedzialne i pozbawione mózgów
PRYMITYWY, a najgorszym z nich jest ŻONA grubego!!!!!

Mam już swoje lata co nie zmienia faktu, że kocham imprezowy humor ("Road Trip, "American Pie"),
ale musi on być zrobiony z głową dzięki czemu śmieszy, a nie jak wyżej - powoduje niekończące
się uczucie SKRAJNEGO ZAŻENOWANIA!!!!!

1!/10 - to wszystko na co zasługuje powyższe "dzieło", i ani joty więcej.

ocenił(a) film na 8
Action_Hero

skończyłeś się na Kill'em All .

ziolens

Widzę że masz strasznie dużo do powiedzenia w obronie swojego ukochanego filmiku - tylko weź mnie proszę nie zagadaj... :D
Zaś "Kill'em All" to jedyny krążek Mety warty uwagi - tak swoją drogą. Niestety, ale kolesie osiągnęli poziom Justina Biebera -
którego zresztą bardzo oni podziwiają i są jego oddanymi fanami (jak sami przyznali). Meta to największa hańba dla Heavy Metalu!

Action_Hero

ostatnio przydarza mi się to samo,; oglądając trailery wydaje się,że film będzie super. a w kinie okazuje się ,że jest inaczej, że zadziałał ,,chwyt reklamowy". SĄSIEDZI przeszli samych siebie w negatywnym tego słowa znaczeniu. Ja również po raz pierwszy wyszłam z seansu, tego nie dało się oglądać. bełkot,beznadzieja,żenada..... miły akcent to uśmiech dziecka i to wszystko. W/g mnie film nie zasługuje za żadną ocenę, nie w kategorii komedii. NIE POLECAM .

RENDI68

"miły akcent to uśmiech dziecka i to wszystko" - hahaha, dokładnie to samo powiedziałem! :D

ocenił(a) film na 8
Action_Hero

Action_Hero: Nie jest to mój 'ukochany filmik' po prostu uważam, że w kategori stonerskich komedii z sethem Rogenem, ta jest dużo lepsza niż to co się ostatnio prezentuje. "To już jest koniec" z jego udziałem było dla mnie właśnie dziełem żenującym, głupim aż do bólu. Tutaj mamy specyficzny target, młode małżeństwa z określonej grupy społecznej, może po prostu nie jesteś już na bieżąco ? A tego zwrotu uzyłem celowo, wy kuce zawsze zawsze dajecie się na to podpuszczać :)

RENDI68: z dzieciakiem się zgodzę, z resztą nie, ale nie zamierzam się przejmować opinią kogoś, dla kogo "Dary Anioła" to 10 :)

ziolens

1. "To Już Jest Koniec" i "Sąsiedzi" to największe jak na razie rzygowiny w karierze Setha Rogena - bez dwóch zdań!
2. A z tym "Kill'em All" ja nie żartowałem, tylko mówiłem serio - Meta to największy syf w Heavy Metalu i taka prawda(!). Pytania?? :)