Zanim ktoś zabierze się za to "dzieło" proponuje obejrzeć film menażeria i trochę zluzować majty ;).
A ja skorzystam :D Belushi w szczytowej formie, nawet w Blues Brothers nie zagrał tak genialnie. Menażeria to jedna z tych nieśmiertelnych komedii do których się po prostu wraca :D
A jak w jakimś innym filmie widzisz nawiązania do takich kultowych produkcji to aż się łezka w oku kręci, widać co chciał osiągnąć reżyser nawet jak mu to średnio wychodzi :)
A czego tu nie rozumieć? Nosisz bokserki, dla mnie to też majty, ale spoko. Wbijając tu z tekstem "Nie mam żadnych "majt", mam bokserki" chyba nie rozumiesz o co chodzi.
Spokojnie, bez nerwów. Nawet bez oglądania "Menażerii", film "Sąsiedzi" oceniłem na sześć, więc trochę musiał mi się spodobać. Z tymi bokserkami to był żart ze skeczu kabaretu "Smile", coś tam o studniówce było.
Tak mi się przypomniało i napisałem. Nie ma i nie było problemu. Pozdrawiam.
A to ja nie skojarzyłem tego skeczu w ogóle i dlatego nie skumałem że to żart, w takim razie sorry :). Są ludzie, którzy byli w wstanie taki tekst na serio na pisać, a trolli też ostatnio nie brak.
Jeżeli tutaj mowa o trollach i bieliźnie to tylko atak Trolla Majtola - Elias i Randall wiecznie żywi.