PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655844}

Sąsiedzi

Neighbors
2014
6,1 124 tys. ocen
6,1 10 1 123681
5,9 31 krytyków
Sąsiedzi
powrót do forum filmu Sąsiedzi

całkiem wyważona i ma naprawdę dobre momenty, cały seans zleciał jak z bicza strzelił

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się z powyższą wypowiedzią :] porównując do dzisiejszych komedii ta na prawdę daję radę i można się pośmiać :], w niektórych momentach nie mogłem się napić piwka spokojnie takie akcje były :D

jak szłam na ten film to zastanawiałam się którego tym razem dna sięgnie kolejna głupia komedia, ale zostałam zniszczona, dawno sie tak nie usmiałam i mało nie posikałam, scena z poduszkami, walka "jestem batmanem" no kurna naprawde jestem zdziwiona. :D :)

ocenił(a) film na 7

Też uważam, że komedia jest naprawdę fajna! Pokazuje w trochę w krzywym zwierciadle młode małżeństwo. Widać, jak walczą sami ze sobą nie do końca godząc się z rzeczywistością tj. że czas mija i pojawiają się nowe obowiązki. Z jednej strony chcą się bawić jak studenci z drugiej mają już to poczucie obowiązku względem "małej". Do tego w filmie pojawia się wiele dobrych scen!
Może na ten film narzekają Ci, którzy w życiu biorą wszystko zbyt serio? Tutaj wszystko pokazane jest z przymrużeniem oka :)!

no to chyba trzeba bedzie obejrzec ten film skoro jest tak zaskakujaco smieszna